Вхід | Реєстрація

Українські силовики штурмують захоплене сепаратистами міськуправління МВС Маріуполя

Українські силовики штурмують захоплене сепаратистами міськуправління МВС Маріуполя

Представники української міліції і Нацгвардії намагаються відбити будівлю міського управління міліції Маріуполя, яку захопили сепаратисти.

"Представники ДНР захопили будівлю міськуправління міліції. В даний час міліція і Національна гвардія намагаються відбити будівлю", - повідомляють прес-службі Донецької обласної міліції.

Офіційних даних від медиків та силових відомств про поранених і загиблих поки не надходило, проте місцеві ЗМІ повідомляють про госпіталізацію 4 чоловік з вогнепальними пораненнями. А нардеп Олег Ляшко на своїй сторінці у Facebook повідомив про 8 убитих терористів.


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 травня 2014, 15:38 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації