Вхід | Реєстрація

Рятувальники удосконалили навички по гасінню лісових пожеж

Рятувальники удосконалили навички по гасінню лісових пожеж

З метою оперативної ліквідації надзвичайних подій у лісових масивах області рятувальники Полтавщини проводять спільні тактичні навчання, адже злагодженість дій, професійність співробітників Служби порятунку «101» та працівників лісгоспів дозволить швидко загасити пожежу, зберегти майно та здоров’я громадян.

Так, 14 травня бійці Гадяцького районного відділу Управління ДСНС України у Полтавській області спільно з представниками місцевого лісгоспу провели тактико-спеціальні навчання по гасінню лісової пожежі.

За задумом, внаслідок необережного поводження з вогнем на відкритій території виникла пожежа. Виявивши пожежу, представники лісгоспу приступили до гасіння, але через швидке розповсюдження вогню самостійно ліквідувати загоряння не вдавалося. Вони повідомили про пожежу рятувальників, які швидко виїхали на виклик. Спільними зусиллями надзвичайну подію вдалося ліквідувати у найкоротші часові показники.

При проведенні навчань відпрацьовувалися навички особового складу Управління по гасінню верхових і низових лісових пожеж.


Автор: У ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 травня 2014, 15:55 | Гадяч | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації