Вхід | Реєстрація

На Полтавщині працівники Карлівського РП КВІ відвідали країну дитинства

На Полтавщині працівники Карлівського РП КВІ відвідали країну дитинства

Трудові будні персоналу Карлівського районного підрозділу кримінально-виконавчої служби  управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області завжди  насичені кропіткою та наполегливою працею. Та у хвилини відпочинку увагу працівників до себе привертає дзвінкий сміх малюків,  що позитивним настроєм забезпечує їх до кінця робочого  дня. Цей сміх лунає з дитячого ігрового майданчику, який і створює краєвид, що проглядається з вікон робочого кабінету.

Інколи, на хвилину забувшись про тисячі побачених засмучених та пригнічених очей важких підлітків, співробітники КВІ поринають душею у вирій дитячих спогадів безтурботного дитинства.

Тому на передодні святкування Міжнародного дня захисту дітей 28 травня 2014 року працівники Карлівського РП КВІ вирішили завітати до країни дитинства  в міський дошкільний навчальний заклад № 5 « Берізка».

Прийшовши до дитячого садка, жінки в погонах познайомилася з малюками, які з цікавістю дивилися на них, задавали питання, розповідали про свої захоплення та вміння.

Пенітенціарії привітали малечу зі святом, подарувавши їм різнокольорові повітряні кульки та печиво. Радості в їх оченятах не було меж. Вистачає одного погляду  щоб зрозуміти, що увага дорослих  необхідна кожній дитині, адже від батьків та їхнього ставлення і залежить майбутнє дитини. Своєю поведінкою мама й тато створюють з своєї кровинки особистість.

Тож прагнемо, щоб наші «сонячні чада» росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми-дорослі. Турбота про дітей та захист їхніх прав повинні стати одним з найголовніших наших обов'язків.

Закликаємо усіх, сьогодні і назавжди зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.


Автор: Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 травня 2014, 12:45 | Карлівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації