Вхід | Реєстрація

Прикордонники Луганського прикордонного загону всю ніч відбивають атаки терористів

Прикордонники Луганського прикордонного загону всю ніч відбивають атаки терористів

Збройні прихильники самопроголошеної Луганської народної республіки продовжують штурм Луганського прикордонного загону, - повідомляє прес-служба відомства.

У повідомленні наголошується, що близько 00.30 до управління Луганської ЗА під'їхало близько 100 озброєних осіб, які розташувалися по периметру загону. Перша атака із застосуванням автоматів і підствольних гранатометів почалася близько 4:00 і тривала близько 40 хвилин. Прикордонники її успішно відбили.

Після цього нападники передислокувалися і відновили атаку. На цей раз по прикордонникам з позицій, обладнаних у вікнах багатоповерхівки, прицільний вогонь вели снайпери. Друга і третя хвилі атаки були відбиті. На території загону виникли осередкові пожежі. Серед прикордонників є поранені.

Терористи продовжують підтягувати сили озброєння до управління загону. Станом на 7.00 їх вже близько 400 осіб. Вони озброєні мінометами. За наявною інформацією, терористи заблокували мешканців будинку, що знаходиться поруч з частиною, - йдеться в повідомленні.

Вони ведуть вогонь з вікон квартир мирних жителів, що робить неможливим для прикордонників ведення відповідного прицільного вогню.

Прикордонники скаржаться, що допомога від Збройних сил та інших правоохоронних органів до цих пір відсутня.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2014, 11:46 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації