Вхід | Реєстрація

Останній дзвоник пролунав в установах виконання покарань Полтавської області

Останній дзвоник пролунав в установах виконання покарань Полтавської області

30 травня 2014 року в школах, коледжах та училищах в цей день святкують «Останній дзвоник». Не стали винятком і  установи виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області.
У вечірній (змінній) школі № 3 Полтавської обласної ради, що функціонує при Кременчуцькій виправній колонії управління ДПтС України в Полтавській області (№69)  для 139 учнів завершився навчальний рік.

96 учнів, отримавши завдання, відправилися на літні канікули, а 43 випускника готуються до здачі  державної підсумкової атестації, що почнеться з наступної неділі.

А ось для засудженого учня Владислава останній дзвоник сповістив про вихід на волю по амністії.

34 випускника 12 класу складатимуть екзамени  з предметів: Українська мова - переказ, Історія України та Математика, а  9 учнів 9 класу – Українська мова, Світова Література, Математика, Географія та Біологія.
За результатами складеної атестації засуджені отримають атестати державного зразка, які не відрізняються від атестатів звичайної школи про повну та неповну загальну середню освіту відповідно.

В Надержинщинській виправній колонії (№65) для жінок теж пролунав останній дзвоник. Директор та вчителі школи, що функціонує при установі, поздоровили учениць із завершенням навчального року. 17-ом випускницям вручено атестати про повну середню освіту. Вітали жінок святковим концертом та аплодисментами.

Уважно слухали напутні слова вчителя учні, що  утримуються у Полтавському слідчому ізоляторі. В приміщенні навчального класу для них відбулися урочисті збори, на яких директор та вчителі вечірньої змінної школи № 1 вітали учнів з закінченням навчального року. Один учень отримав сертифікат про закінчення повної середньої освіти. Підліткам побажали сил, наснаги, успіхів та натхнення в подальшому здобутті нових знань, подарували солодощі, після чого для них пролунав останній двінок.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 червня 2014, 10:48 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації