Вхід | Реєстрація

Профспілковий комітет влаштував свято радості та надії для дітей співробітників кримінально-виконавчої служби Полтавщини

Профспілковий комітет влаштував свято радості та надії для дітей співробітників кримінально-виконавчої служби Полтавщини

З нагоди відзначення 1 червня Міжнародного дня захисту дітей, прекрасного свята радості та надії, Первинна профспілка управління Полтавської обласної об’єднаної організації Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби влаштувала для дітей членів профспілки похід до кінотеатру.

15 дітлахів відвідали Полтавський кінотеатр ім. І. П. Котляревського та переглянули мультфільм «Лісовий патруль».

Під час перегляду малеча поринула у вирій радісних емоцій, лунав дзвінкий, щирий сміх, на устах у дітей розквітла усмішка. Всі вони залишились задоволені такому подарунку.

А ось для дітей членів профспілки Кременчуцької виховної колонії напередодні Дня захисту дітей було організовано відвідання гастролей Цирку на воді.

Діти з батьками переглянули лазерне, вогняне, 3D, і шоу фонтанів! Багато позитивних емоцій подарували дітям клоуни та акробати, а також дресирувальники з нільськими крокодилами, анакондами, пітонами, кішками, єнотами і безліччю інших тварин.

Святкового дня  діти отримали і подарункові набори.   Для малечі вирішили подарувати не лише приємне, але й корисне. Тож у кожний подарунок додали усе необхідне канцелярське приладдя для школи.

Від персоналу та членів сімей на адресу керівництва, Первинних профспілкових організацій і обласної об’єднаної профспілки надійшло багато слів вдячності за організацію позитивного відпочинку, корисних культурно-масових заходів та подарунків діткам.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 червня 2014, 13:24 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації