Вхід | Реєстрація

Затіяли ремонт? Не поспішайте переплачувати

Затіяли ремонт? Не поспішайте переплачувати

Напевне, немає в буденному житті справи більш тяжкої та невдячної, як проведення ремонту в квартирі чи будинку. Недаремно ж кажуть: «Ремонт неможливо закінчити. Його можна лише тимчасово призупинити». І дійсно більшість людей підтвердять – розпочавши переробляти хоча б одну кімнату, неминуче зачепишся за щось інше, вирішивши переклеїти шпалери, обов’язково почнеш щось фарбувати. А потім побачивши, як разюче відрізняється свіжо відремонтована кімната від інших, зціпивши зуби і затягши паски, візьмешся й за інші. . А тут ще й реклама, як невід’ємний супутник суспільства споживання. Буквально волає: «А ламінат на підлогу постелити забув? А натяжну стелю зробити!» І так все життя, аж до домовини, в якій, як відомо, ремонт не потрібен.

Безумовно, для того, щоб не потрапити в оце «колесо» безкінечного ремонту, перш за все потрібно мати тверезу голову. Або хоча б подивитись, як до подібних речей ставляться практичні європейці У заможній Європі більшість людей абсолютно не переймаються проблемами моди в ремонтах. Про таке поняття, як «євроремонт», там взагалі навіть не підозрюють. А починають щось міняти лише тоді, коли річ, деталь інтер’єру, частина будинку чи кімната дійсно цього потребують Тобто мінімум «красивості», максимум функціональності.

Якщо ви все ж вирішили зайнятися такою невдячною справою, як ремонт, то перша, за все, необхідно почати рахувати свої гроші. А ця справа, як відомо, не любить поспіху. Так, можна поїхати в Полтаву чи інше велике місто, зайти, приміром, в «Епіцентр» і вийти звідти з повним переліком необхідних будматеріалів. Але такий підхід можуть дозволити собі лише люди, в яких грошей кури не клюють. Тобто у людини є достатньо грошей і обмаль часу. Але таких в Україні зовсім небагато. Тому краще згаяти час і зекономити кошти. Читай – знайти, де дешевше. Варіантів – море. Можна «погуглити» в інтернеті, можна просто знайти вже знайому адресу http://alkiv.ua. Можна взагалі пройти чи проїхатись по місцевих магазинах У тих же Кобеляках будматеріали інколи коштують значно дешевше, аніж у великих торгівельних центрах.

Придбавши все, починайте торгуватись із ремонтниками. Повірте у них зараз такий період, що не до жиру. А зекономлена під час торгу тисяча зайвою не буде. Та й взагалі, професійний рівень кобеляцьких будівельників часто-густо настільки низький, що простіше зробити ремонт власноруч. Буде дешевше.


Автор: Степан ЛУГОВИЙ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 червня 2014, 12:36 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації