Вхід | Реєстрація

Кременчуцький міськвиконком незадоволений роботою міського транспортного відділу

І рекомендував міському голові звільнити із займаних посад начальника міського транспортного відділу Володимира Кургаєва та спеціаліста цього відділу Валерія Кальянова. Таке рішення міського виконавчого комітету було ухвалено 13 січня. Підставою стали численні порушення, виявлені юристами виконкому під час перевірки роботи відділу. Зокрема порушення у підписанні договорів з перевізниками, заміна автобусів середньої та великої місткості на транспорт малого та особливо малого класу, а також переведення транспорту зі звичайного режиму роботи по 1 грн. у режим маршрутного таксі з тарифом 1,75 коп. Міське керівництво обурюється, що мовляв, усе робилося всупереч умовам, оголошеним у конкурсі на маршрути, та без відома міськвиконкому, чим відділ транспорту дискредитував міську владу в очах мешканців міста.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2010, 15:44 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації