Вхід | Реєстрація

Акція «Економіка передусім»

Акція «Економіка передусім»

Шостого червня перед початком чергової сесії під стінами міськради Лубен відбулась мирна акція. Представники народної ради, молодь, активісти громадської організації ВО «Свобода» та підприємці міста тримаючи плакати в руках закликали людей замислитись над тим, що місто Лубни вимирає.

Лубни не єдине місто в Україні де люди покидають рідний край, бо не можуть заробити собі на хліб. А як наслідок цього сім’ї розпадаються, чи є неповноцінними, бо один з батьків змушений постійно від’їзжати на заробітки. Або ситуація коли дорослі діти залишають своїх стереньких батьків, щоб хоч якось покращити фінансове становище.

«Для відродження міста потрібно розвивати економіку» -наголосив учасник акції фінансовий журналіст Сергій Корнієнко. Активісти громадської організаці ВО «Свобода» тримали великий плакат з написом «Геть назви катів України». Активній молоді не подобається, що наше місто заповнене привидами посткомуністичного режиму і вони пропонують перейменувати частину вулиць Лубен, що вже практикується в усій Україні. Так наприклад, центральна вулиця міста - Радянська повинна стати вулицею Героїв Майдану, а площу Леніна зробити площею Героїв Майдану. Учасник акції приватний підприємець Анатолій Куценко, який постійно працює з молоддю і чи не єдиний в місті хто організовує їхнє дозвілля у літній час сказав присутнім, що Лубни скоро перетворяться на місто-пенсіонера, якщо наша молодь продовжить виїзджати. Тому потрібно розвивати економіку та покращувати інвестиційний клімат міста. Учасники акції роздавали листівки депутатам, керівникам управлінь, служб та відділів виконавчого комітету міської ради, які поспішали на сесію. У цих листівках йшлось про те, що економіка міста має бути на першому місці, і хто як не депутати і не міська влада мають цьому сприяти.


Автор: Олександр Назарець


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2014, 15:16 | Лубни | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації