Вхід | Реєстрація

Гірників шахти «Прогрес» змусили віддати зарплату за день на користь ДНР

Гірників шахти «Прогрес» змусили віддати зарплату за день на користь ДНР

Сьогодні працівники шахти "Прогрес", що належить до ДП "Торезантрацит" пропрацювали безкоштовно, оскільки їх зарплати пішли в Донецьку народну республіку. Про це повідомляє сайт «Донбасс.UA»

Як повідомили самі гірники, їх поставили перед фактом: або розписуєшся у відомості, де відмовляєшся від грошей, або можеш писати заяву про звільнення.

— Всі шахтарі поставили свої підписи під документом, оскільки нам діватися нікуди, — зазначив один з гірників. — Але, зрозуміло, задоволених мало. Віддавати просто так свої кровно зароблені під страхом звільнення — нонсенс.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2014, 12:18 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації