Вхід | Реєстрація

Можливості Фонду зростають. (З чергового засідання ради підприємців)

На своєму черговому засіданні члени ради підприємців міста підбивали підсумки роботи Фонду міської ради на підтримку підприємництва. Як підкреслив голова ради підприємців Олександр Гранько, кожного року можливості його збільшуються, адже щороку з міського бюджету в рамках міської програми підтримки підприємництва виділяються певні фінансові ресурси, а раніше надані на поворотній основі кошти підприємці повертають. Торік на реалізацію нових проектів у малому та середньому бізнесі на безповоротній основі надано допомоги на суму 54.5 тисячі гривень, на поворотній – понад 260 тисяч. Як правило, кошти виділялися під проекти, які мають важливе значення для економіки та життя міста, здебільшого у сферу послуг та виробництво. А головне, як підкреслив Олександр Гранько, така допомога сприяє створенню нових робочих місць. Члени ради також обговорили план роботи фонду у новому році.
Обговорено також пропозиції державної податкової інспекції у м.Полтава щодо перегляду та приведення у відповідність до норм діючого законодавства положень про місцеві податки і збори, у тому числі йшлося про збільшення ринкового збору в залежності від площі торгового місця. Враховуючи економічну ситуацію, спад товарообігу на ринках міста, члени ради рекомендували депутатам не вносити змін, які б погіршили становище підприємців. Водночас, не викликали заперечень редакційні правки щодо положень про місцеві податки і збори, зокрема в частині ринкового збору, комунального податку, податку з реклами та паркування. Нагадаємо, що питома вага місцевих податків і зборів в загальній структурі прибутків міста сягає десяти відсотків, а ринковій збір в структурі місцевих податків і зборів – 62-х.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2010, 15:58 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації