Вхід | Реєстрація

Південна залізниця закликає пасажирів бути уважними на залізничних об’єктах

11 червня 2014 року з дівчинкою 2000 року народження, на перегоні Харків Сортувальний – Дергачі, з.п. Лозовеньки стався нещасний випадок. Неповнолітня намагалась піднятися на дах вагону електропоїзда № 6026, сполученням Харків – Наумівка, який зупинився на платформі Лозовеньки і була уражена електричним струмом. Через неправильну поведінку  на об’єкті підвищеного ризику, потерпіла загинула.

Загалом через порушення правил безпеки на залізничному транспорті за 5 місяців 2014 року на Південній залізниці сталося 46 випадків травмування громадян, проти 45 за аналогічний період минулого року. Травмування зі смертельними наслідками зазнали 29 осіб (проти 25 за 5 місяців 2013 року). Серед травмованих 2 дітей у віці до 16 років.

Залізничники постійно вживають заходів щодо недопущення нещасних випадків серед неповнолітніх на об’єктах залізниці. Особливої уваги зі сторони працівників Південної залізниці такі заходи набувають у період шкільних канікул, коли більшість вільного часу неповнолітні проводять без догляду та опіки батьків і вчителів. На жаль, незважаючи на прийняті заходи, нещасні випадки з дітьми все ж мають місце. У 100% випадків травмування сталися з власної необережності та безпечності підлітків, які знехтували правилами поведінки на залізничному транспорті.

Залізничники вкотре наголошують, що найчастіше до залізничних травмувань призводить саме людський чинник. Тому працівники Південної залізниці звертаються до громадян, зокрема до батьків, з переконливим проханням не порушувати елементарних правил власної безпеки на залізничних об’єктах та не залишати своїх дітей без належної уваги.

Завжди слід пам’ятати, що залізниця є транспортним об’єктом підвищеної небезпеки!


Автор: Прес-центр Південної залізниці


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2014, 17:30 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації