Вхід | Реєстрація

Путіну потрібна Україна, яка стоїть на колінах і просить вибачення - екс-віце-прем’єр РФ

Путіну потрібна Україна, яка стоїть на колінах і просить вибачення - екс-віце-прем’єр РФ

Альфред Кох пояснив, навіщо президенту РФ Донбас.

Президентові Росії Володимиру Путіну потрібна нестабільна Україна, проте війська він не вводитиме на Донбас через санкції Заходу, вважає екс-заступник голови уряду Росії Альфред Кох.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Те, що Путін не введе війська на Донбас, було ясно з самого початку. Можна назвати безліч причин, але назву одну: санкції Заходу. Вони були б настільки чутливі, що економічна катастрофа в Росії (яка вже маячить на горизонті) стала б реальністю за кілька місяців. Путін це і сам прекрасно розумів, а йому ще в Нормандії Кемерон і Меркель це докладно пояснили. Економічна катастрофа Путіну не потрібна: вона є явним і прямим порушенням того суспільного договору, який є основою його електоральної стійкості", - написав Альфред Кох.

Водночас, за його словами, Путіну потрібна нестабільна Україна, яка не може почати реальні реформи.

"Україна, яка не може почати реальну інтеграцію з Заходом. Україна, яка повністю залежить від Росії як політично, так і економічно. Йому потрібна Україна, яка перманентно стоїть на колінах і просить вибачення", - зазначив Кох.

На його думку, вся "балаканина Путіна про утиски росіян - для підйому і люті мас".

"І всі, хто повірив у цю балаканину - бовдури, яким треба піти і повіситися від усвідомлення власної дурості, а не намагатися патріотичними заклинаннями схилити Путіна до введення військ", - додав екс-віце-прем'єр РФ.

 


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2014, 12:35 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації