Вхід | Реєстрація

Укрзалізниця повністю забезпечує вивіз мешканців східних регіонів

Укрзалізниця повністю забезпечує вивіз мешканців східних регіонів

Фахівці Укрзалізниці щодобово відслідковують інформацію щодо пасажиропотоку зі Східного регіону України та у разі необхідності призначаються додаткові поїзди. Про це під час брифінгу в Кабінеті Міністрів України повідомив начальник головного пасажирського управління Укрзалізниці Ігор Бреус.

«Упродовж двох тижнів для вивозу пасажирів із проблемних регіонів України було призначено на 11 рейсів поїзд № 565/566 Донецьк – Київ та на 7 рейсів поїзд № 564/563 Луганськ – Київ», – зазначив Ігор Бреус.
Окрім цього, за словами начальника головного пасажирського управління Укрзалізниці, був спеціально організований для перевезення дітей із Луганська поїзд № 525/526 Луганськ – Одеса  та призначений на 6 рейсів поїзд № 701/702 Сватове – Харків.
«У дні, коли курсували додаткові поїзди, у продажу залишалося від 70 до 150 вільних місць зі Сходу України. Таким чином, завдяки  додатковим поїздам ми повністю забезпечили вивіз мешканців східних регіонів, які мали намір покинути небезпечну територію», – розповів Ігор Бреус.
За його словами, Укрзалізниця й надалі продовжує роботу щодо призначення додаткових поїздів зі східних регіонів. Так, у зв’язку зі збільшенням пасажиропотоку на 17 та 18 червня призначено додаткові поїзди із Луганська, а у найближчі дні планується призначити двогрупний поїзд Луганськ – Ясинувата – Київ. «Таким чином, одним двогрупним поїздом ми забезпечимо вивіз  пасажирів із Луганська та Донецька, адже повноцінний поїзд із 18 вагонів не затребуваний ні в Луганську, ні в Донецьку», – додав він.   
Також за словами Ігоря Бреуса, обслуговування та екіпірування пасажирських поїздів, у тому числі, що курсують із Донецька та Луганська проводиться згідно з встановленою технологією. «Усі підрозділи Донецької залізниці, як і раніше, підпорядковуються Укрзалізниці та виконують перед ними поставлені завдання і забезпечують безпеку руху», –  резюмував Ігор Бреус. 

Довідка: У Східному напрямку курсує 15 пар поїздів. Зокрема, 5 пар поїздів із Південно-Західної залізниці, 2 пари поїздів з Одеської залізниці, 1 пара поїздів із Львівської залізниці, 3 пари поїздів із Південної залізниці та 4 пари поїздів із Придніпровської залізниці (у тому числі 2 пари поїздів сполученням із Кримом).


Автор: Прес-служба Укрзалізниці


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2014, 13:52 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації