Вхід | Реєстрація

На Полтавщині працівники ДАІ затримали жінку, яка викрала коня у Харківській області

На Полтавщині працівники ДАІ затримали жінку, яка викрала коня у Харківській області

У понеділок, 16 червня, інспектори взводу ДПС з обслуговування стаціонарного поста № 1 роти ДПС старші прапорщики міліції Володимир Тесля та Олег Чумак несли службу на стаціонарному посту «Чутово» 395 кілометр автодороги Київ-Харків. О 15.20 годині правоохоронці помітили дівчину, яка переводила коня через автодорогу Київ-Харків і намагалася заховатися за лісосмугою. Перед цим о 13 годині інспектори отримали орієнтування про крадіжку коня у Харківській області.

Інспектори ДАІ затримали жінку з твариною. На місце події були викликані слідчо-оперативна група Чутівського райвідділу міліції. Також прибули працівники міліції Люботинського міськвідділу Харківської області.

Під час спілкування з жінкою правоохоронці з’ясували, що 20-річна мешканка міста Люботин Харківської області викрала коня з одного із господарств міста Люботин з метою подальшого продажу.

Наразі дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань Люботинським МВ Харківської області за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.


Автор: УДАІ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2014, 17:18 | Чутове | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації