Вхід | Реєстрація

Прикордонники захопили російський БТР, який проривався в Україну з боку РФ

Прикордонники захопили російський БТР, який проривався в Україну з боку РФ

Прикордонники 2 мотоманевренної групи захопили російський БТР-80, який здійснював спробу прориву з боку Росії вглиб території України в районі Мар’їнівки в ніч з четверга на п'ятницю. Про це повідомляє сайт  "ОстроВ", посилаючись на прикордонну службу.

Раніше інформацію про захоплення броньованої машини, в якій були виявлені документи, які підтверджують, що БТР належить збройним силам РФ, повідомив у Фейсбуці міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Терористи були частково знищені, частково затримано. На фото нижче сам захоплений БТР та його облікова книжка. Зверніть увагу на друк російської військової частини. Це для дипломатів і тих, хто сумнівається... Є великі слова великого російського війна. Їх потрібно нагадати Путіну: "Хто з мечем до нас прийде, від меча і загине!" Слава Україні!", - написав Аваков.


Автор: «ОстроВ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2014, 13:03 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації