Вхід | Реєстрація

Примножуйте свій капітал

Протягом багатьох століть люди шукали різні способи заробити. До того ж працювати лопатою нікому й ніколи особливо не хотілося. А для того, щоб цього не робити, чоловіка і жінки "включали" свої мізки і заробляли ними. Навіть у часи царської Росії влада давала людям шанс заробити. Складніше це було зробити у СРСР. Хоча моторні та кмітливі особи знаходили необхідні способи, достатньо було в той час улаштуватись працювати завідуючим будь-яким складом. Та зараз цього робити не обов'язково. Для того, щоб "сколотити" капітал, потрібно мати комп'ютер, який підключений до всесвітньої мережі. Останнім часом великої популярності набувають різноманітні валютні ринки, стежачи за якими, їх учасники отримують прибуток навіть із зовсім незначних валютних коливань.

Та всі подібні біржі вимагають обов'язкових капіталовкладень. У який же спосіб можна розбагатіти, якщо у вас немає стартового капіталу? Тут на допомогу можуть прийти форекс-конкурси. Завдяки участі в них особи можуть перевірити свої сили в конкурсних протистояннях і , крім цього, заробити капітал. Головне — ви здобудете безцінний торговий досвід. До того ж, участь у них приймає така кількість трейдерів, що для них назва Forex contests on demo accounts  (форекс-конкурси на демо-рахунках) звучить як виклик. Крім того, однаково читається як на англійській, так і на українській мовах. Також усі ігри проходять безперервно і до них можна приєднатися в будь-який момент. Та й триває конкурс усього 24 години. Уявіть, за одну добу ви можете розбагатіти на 1000 доларів. І для цього вам лише потрібно детально вивчити правила та зареєструватись на офіційному форумі. Отож, усе залежить тільки від вашого бажання. І якщо ви вважаєте що фінансові операції і робота з ними — це ваш "коньок", тоді ні в якому разі не зволікайте з часом, а приймайте участь у форекс-конкурсах, обов'язково вигравайте й примножуйте свій капітал.


Автор: Сашко ПИСАКА
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 червня 2014, 20:57 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації