Вхід | Реєстрація

На Полтавщині влаштували веселе свято для підоблікових Котелевського РП КВІ

На Полтавщині влаштували веселе свято для підоблікових Котелевського РП КВІ

23  червня   2014 року  за ініціативи начальника відділу молоді і спорту Котелевської  райдержадміністрації Володимира Гриценка  та за участю спеціаліста  районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді працівники Котелевського районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області влаштували для підоблікових Котелевського РП КВІ веселе спортивне свято.

Даний захід  був приурочений до  Дня молоді та проведений з метою успішної ресоціалізації засуджених осіб молодіжного віку, які перебувають на обліку інспекції, залучення їх до здорового способу життя, профілактики негативних звичок, корекції духовних цінностей, вироблення позитивної моделі поведінки у суспільстві.

Незважаючи на свій ще молодий вік, багато хто із  підоблікових своє дозвілля звик поєднувати із вживанням алкоголю. Тому перед організаторами свята  постало основне завдання – викликати у молоді позитивні емоції  засобами  живого спілкування та переконати підлітків у корисності здорового способу життя.

Спортивні змагання проводилися на районному стадіоні. Володимир Гриценко привітав учасників з наступаючим святом молоді, наголосивши на тому, що майбутнє країни  у руках молоді  і залежить від неї, її прагнень, умінь та активної громадянської позиції.
Розпочались перегони  з конкурсів «стрибки на  скакалці», «змагання на влучність», «перетягування канату», після чого   розпочався великий футбольний матч.  На подив організаторів свята, учасники матчу виявили неабиякі здібності  у цьому виді спорту. Хоча, як зізналися самі гравці,  у футбол вони  не грали вже досить давно, дехто  ще з шкільних часів забув про дружбу з м’ячем. Між конкурсантами велась запекла боротьба. Приємно було спостерігати за щирою посмішкою учасників, їхнім піднесеним позитивним настроєм та запальним вогником в очах.

Матч викликав неабиякий  азарт у гравців, багато хто висловив бажання частіше проводити дозвілля саме таким способом.

Почуття, викликані  живим спілкуванням та активним відпочинком, вкотре довели, що не обов’язково вживати спиртне для доброго настрою.

По завершенню свята працівники інспекції поздоровили молодь, а в якості подарунку влаштували для підоблікових «солодкий» стіл.

Не важливо, яка причина того, чому молода особа стає на злочинний шлях, головне – перевиховати її, змінити світогляд, навчити добру, привити гарні людські якості, розкрити всі грані щасливого життя – це головний обов’язок працівників Котелевського РП КВІ, тому вони всіма зусиллями допомагають підліткам стати на шлях законопорядності.


Автор: Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 червня 2014, 22:06 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації