Вхід | Реєстрація

Порошенко не виключає дострокової відміни режиму припинення вогню

Президент України Петро Порошенко не виключає дострокової відміни режиму припинення вогню. Про це УНІАН повідомили в Адміністрації Президента.

"24 червня бойовики, всупереч власним обіцянкам дотримуватися режиму припинення вогню, даними в Донецьку на зустрічі з представниками Тристоронньої контактної групи, збили вертоліт Збройних Сил України і спричинили смерть дев'яти осіб. З моменту оголошення мирного плану Президента терористи 35 разів відкривали вогонь по українським військовим", - наголошується в повідомленні.

Президент України ввечері 24 червня під час зустрічі з керівниками силових структур без вагань віддав наказ відкривати вогонь у відповідь.

Відзначається, що Порошенко не виключає, що режим припинення вогню може бути скасований достроково, незважаючи на постійне його порушення зовні контрольованими бойовиками.

На 25 червня Глава держави сподівається на проведення чотиристоронньої конференції за участю Федерального Канцлера Німеччини Ангели Меркель, Президента Франції Франсуа Олланда і Президента Росії Володимира Путіна.

"Порошенко розраховує, що наслідком цієї розмови стануть практичні кроки Росії щодо забезпечення роззброєння та відкликання найманців з території України, а також впровадження надійного режиму безпеки на кордоні", - додають в АП.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 червня 2014, 10:22 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації