Вхід | Реєстрація

В Управлінні СБУ продовжує роботу телефон довіри

Шановні полтавці! Управління Cлужби безпеки України в Полтавській області нагадує про роботу телефону довіри.  Якщо Ваші законні права чи інтереси порушено корисливими чи іншими (пов’язаними зі службовою діяльністю) протиправними корупційними діяннями посадовців, правоохоронців чи чиновників, або якщо Вам відомі факти незаконного заволодіння бюджетними коштами, неправомірного втручання у діяльність судів, органів юстиції, державної влади та місцевого самоврядування тощо – звертайтеся до УСБУ. В Управлінні СБУ в Полтавській області цілодобово діє телефон довіри за номерами 56-28-26 та 51-18-38 для прийому звернень громадян про факти корупції.

Інформація, яка надійде за вказаними номерами, обов’язково буде перевірена та вжито заходів згідно з чинним законодавством, анонімність гарантується.


Автор: Прес-група Управління СБУ в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 червня 2014, 19:33 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації