Вхід | Реєстрація

Більше ніж на 114 тис. грн. знайдено порушень у Гребінківському комунальному підприємству

Фінансових порушень, що призвели до збитків, на суму 114,3 тис. грн. встановили фахівці Держфінінспекції в Полтавській області під час ревізії Комунального підприємства „Гребінківський комбінат комунальних підприємств”

Контролю піддано період діяльності підприємства з 01.04.2012 по 01.03.2014 року.

Зокрема, зафіксовано надання підприємством безоплатних послуг з постачання теплової енергії Відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської районної державної адміністрації, на суму 48,4 тис. грн, а також недоотримання доходів  внаслідок невірного розрахунку орендної плати 5,3 тис. грн.

Крім того, маючи 70 боржників, через недодержання встановленого порядку пред’явлення і розгляду претензій та позовів, підприємство недоотримало фінансових ресурсів, в сумі понад 59 тис. грн.
За результатами ревізії на 3-х посадових осіб КП „Гребінківський ККП” складено протоколи про адміністративні правопорушення.

Про результати контрольного заходу поінформовано районну прокуратуру.


Автор: Прес-служба Держфінінспекціїв Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 червня 2014, 16:23 | Гребінка | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації