Вхід | Реєстрація

Мотобольні результати та плани

Мотобольні результати та плани

Усі багаточисленні вболівальники «Колоса» піднесені від вражаючої перемоги нашого мотобольного клубу «Колос» цієї неділі на домашньому полі. Нагадаємо, що 15 червня на мототреці у Стовбиній Долині зустрілись «Колос» (Нові Санжари) та «Поділля» (Кам’янець-Подільський). Цього сезону бомбардиром команди став майстер спорт  Сергій Васін, який тільки у 2014 році забив 11 м’ячів, з них 4 він реалізував у грі проти «Поділля». А граючий тренер команди Олександр Зімовець також забив влучного гола у ворота суперників, в результаті чого гра закінчилась впевненою перемогою новосанжарців 5:1.

Тож, не встигла пройти ейфорія від нещодавнього тріумфу, а ми спішимо поділитися з нашими вболівальниками найближчими спортивними планами команди. Уже зовсім скоро, завтра, 28 червня, відбудеться історичний матч «Зірок мотоболу». Багато хто пам’ятає ті часи, коли цей мужній вид спорту був надзвичайно популярним в Україні та Радянському Союзі, а Полтавщина взагалі вважалась серцем українського мотоболу, адже тільки в нашій області нараховувалось 9 команд. Чимало вихідців нашої області стали провідними гравцями українського мотоболу. І от всі вони з’їдуться у Стовбину Долину, щоб зіграти у таку улюблену гру, яка стала для них справою життя. Проти основного складу «Колоса», а саме братів Зімовців, Сергія Васіна, Володимира Кондратенка, Олександра Кінаша та Євгенія Довгаля, виїдуть їх колеги та добрі знайомі, але водночас відомі професіонали-мотоболісти Полтавщини: майстри спорту міжнародного класу Володимир Калінін, Валерій Мороховець, Олександр Проскура, майстри спорту Олександр Юхно та Володимир Тимошенко. А ворота захищатиме гравець сьогоденного «Колоса» - майстер спорту Анатолій Назаренко. Тож, можемо Вас запевнити, що гра буде надзвичайно емоційною, запеклою та насиченою!

Наступний же домашній матч команди у ході чемпіонату України 2014 року відбудеться 5 липня проти команди «Восход» із м. Вознесенськ. Але і на цьому сюрпризи не закінчуються! Як Вам уже добре відомо, основне завдання, що ставить перед собою мотобольний клуб «Колос», - це виховання спортивної молоді та популяризація мотоспорту серед юнаків. Уже зовсім скоро Ви зможете самі оцінити результати старань прийдешніх поколінь. 13 липня буде організовано історичний матч між основним складом «Колоса» та юними мотоболістами, які зараз активно переймають досвід у своїх професійних колег. Більш того, дане протистояння буде унікальним і тим, що батьки виїдуть грати проти свої синів: граючий тренер Олександр Зімовець буде боротися за перемогу проти сина Валерія, капітан команди Іван Зімовець позмагається із сином Олегом, а Володимир Кондратенко поміряється вправністю із племінником Романом та сином Вадимом.

Скажете Ви що команди не рівні силами? Можливо… Але на підтримку нашим юним мотоболістам приїде провідний гравець Європи, заслужений майстер спорту та професіонал своєї справи Геннадій Миць. Наш земляк і виступить капітаном команди юного «Колоса».

Як Ви самі бачите, літо обіцяє бути насичений надзвичайними мотобольними подіями. Тож, організовуйте своє дозвілля разом з мотобольною командою «Колос» та не пропустіть історичні матчі українського мотоболу.


Автор: Олеся Зімовець, прес-секретар МК «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 червня 2014, 18:38 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації