Вхід | Реєстрація

Підлітки Кременчуцької виховної колонії, що на Полтавщині, відзначили 18–ту річницю дня конституції України

Підлітки Кременчуцької виховної колонії, що на Полтавщині, відзначили 18–ту річницю дня конституції України

28 червня вихованці Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області відзначили 18 – ту річницю Дня Конституції України. Заходи відбулись з метою виховання у підлітків  почуття патріотизму до своєї держави.

З вітальним словом до юнаків звернувся начальник виховної установи Юрій Величко та побажав добробуту і затишку у родинах, успіхів у навчанні, нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону Держави.

У бібліотеці установи для хлопців розгорнули тематичну виставку «Конституція України: закон життя – закон дії». Вихованці  мали можливість не тільки ознайомитися з Конституцією України, але й  нормативно-правовими актами, які її доповнюють, юридичною літературою, буклетами Головного управління юстиції в Полтавській області.

З метою популяризації здорового способу життя серед вихованців та 3-х команд з числа студентської та учнівської молоді міста пройшов  турнір з міні-футболу, присвячений Дню Конституції України та Дню молоді. Спортсмени колонії вибороли почесне ІІ місце. Переможці та учасники змагань були нагороджені пам’ятними кубками, грамотами та м’ячами.

У кімнатах виховної роботи підлітки прослухали лекції «Конституційні основи законності та правопорядку», спрямовані на формування правової культури, поваги до Основного Закону держави, отримання знань про свої конституційні права, свободи та обов'язки, знань з історії становлення та розвитку вітчизняного конституційного права, його ролі в українському державотворенні та діяльності видатних працівників у цій сфері.

Під час перегляду відеороликів «Вільний вибирати» хлопці навчалися критично мислити та займати власну позицію у різних життєвих ситуаціях.

Яскравим акордом святкових заходів, присвячених Дню Конституції, став конкурс стіннівок. Вихованці  творчо поставилася до виконання завдання. Газети вирізнялися оригінальністю оформлення, образотворчою майстерністю, змістовністю і відповідністю матеріалу.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 червня 2014, 10:02 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації