Вхід | Реєстрація

Бойовики захопили військову частину в Донецьку біля аеропорту

Бойовики захопили територію військової частини у Донецьку біля аеропорту. Про це "5 каналу" по телефону повідомив представник штабу Антитерористинои операції Олексій Дмитрашковский.

За його словами, в результаті нападу терористи взяли в полон шістьох військовослужбовців, а також захопили зброю і вантажівки.

"Учора вранці стався збройний напад на військову частину протиповітряних сил України. Нападників було в кілька разів більше вартових неба. Використовували гранатомети і міномети. Напад було добре сплановано", - сказав представник штабу АТО.

Він зазначив, що за словами командування даної військової частини, загиблих серед військовослужбовців немає.

А міністр внутрішніх справ Арсен аваков запевняє, що солдати військової частини в Донецьку прорвали блокаду сепаратистів і вирвалися з оточення. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці".

"Вибухи в центрі Донецька. Не хвилюйтеся - це «мирні» вибухи. Близько трьох місяців в облозі знаходиться військова частина 3037 Національної Гвардії України і сьогодні вона відповіла! Відповіла на висунутий вчора ультиматум терористів: скласти зброю, здатися і передати в розпорядження ДНР базовий гарнізонний склад зброї, розташований на території частини", - написав він.

"Вислухавши ультиматум, командир частини, вчинив як справжній український офіцер, виконав складну команду - деблокував частину і солдати виїхали із неї колоною автомобілів, в повному озброєнні", - повідомляє Аваков.

За його словами, "понад 300 гвардійців під командуванням підполковника Бортеєва бойовим строєм під українськими прапорами пробилися через блокпости терористів і приєдналися до сил АТО в секторі Д.".


Автор: «ОстроВ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 червня 2014, 11:55 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації