Вхід | Реєстрація

Верховна Рада скасувала 15%-й податок на депозити для вкладників, його заплатять самі банки

4 липня Верховна Рада прийняла Закон № 4101а "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо пасивних доходів".

Вкладникам не потрібно платити жодних податків на отримання відсотків за своїми депозитами. Прийнятий Верховною Радою 15%-й податок на пасивні доходи фіз.осіб заплатять банки. Зібрані таким чином гроші підуть до державного бюджету України.

Також вкладники не зобов'язані декларувати свої доходи за вкладами. Прізвища вкладників до податкової ніколи не потраплять. З 1 серпня 2014 банки самостійно будуть перераховувати до держбюджету суми нового податку і звітувати, не розкриваючи таємницю вкладів.

"ПриватБанк із розумінням ставиться до необхідності наповнювати державний бюджет у складний для країни час. Останнім часом ходили чутки, що податок може лягти на плечі вкладників. Сьогодні Верховна Рада поставила крапку в цьому питанні: 15%-й податок замість вкладника заплатить сам банк, - йдеться в заяві прес-служби".


Автор: прес-офіс ПриватБанку у Полтаві


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 липня 2014, 12:37 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації