Вхід | Реєстрація

Під час розпиття оковитої батько травмував сина

Під час розпиття оковитої батько травмував сина

До чергової частини Семенівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового фельдшера Оболонської лікарні. Медик повідомила, що до місцевої лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді струсу головного мозку звернувся 25-річний молодик, житель села Оболонь.

У ході проведення перевірки, працівниками міліції було встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому наніс його рідний батько, після декількох чарок спільного розпиття спиртного, ударом скляної пляшки з пива батько травмував свою дитину.

Після надання невідкладної швидкої допомоги потерпілий перебуває вдома. Стан здоров’я добрий.

Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України. (нанесення легких тілесних ушкоджень).


Автор: Ніна Ярошенко, Семенівський РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2014, 15:28 | Семенівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації