Вхід | Реєстрація

Полтавщина: на базі Кременчуцької виховної колонії відбулось засідання Піклувальної ради

Полтавщина: на базі Кременчуцької виховної колонії відбулось засідання Піклувальної ради

10 липня на базі Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області відбулось засідання Піклувальної ради. Рада проходила під головуванням заступника міського голови, голови Піклувальної ради Віталія Малецького.

У засіданні взяли участь члени Піклувальної ради:  представники органів місцевого самоврядування, державних, громадських та релігійних організацій.

Під час зустрічі присутні підбили результати роботи за ІІ квартал поточного року та визначили пріоритетні напрямки роботи на наступний.

Начальник виховної колонії Юрій Величко виразив слова вдячності присутнім за  піклування про вихованців, за допомогу у створенні  атмосфери затишку і краси в установі, за прагнення  підтримати і продовжити добрі традиції установи, творчу і плідну співпрацю.

Для учасників зустрічі відбулась екскурсія по колонії.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 липня 2014, 18:30 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації