Вхід | Реєстрація

Працівники Машівського РП КВІ управління ДПтС в Полтавській області відвідали місцевих школярів

Працівники Машівського РП КВІ управління ДПтС в Полтавській області відвідали місцевих школярів

Літо-пора канікул та відпочинку, але іноді діти залишаються один - на-один з небезпекою, а саме дорогою. Непоодинокими є випадки дорожньо-транспортних пригод за участю дітей, особливо у літній період.

Тому з метою запобігання травматизму дітей на дорогах селища, 31 липня 2014 року  працівниками Машівського районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної Пенітенціарної служби України в Полтавській області та працівниками ВДАІ по обслуговуванню Машівського району було проведено заняття з місцевими школярами  щодо недопущення порушень правил дорожнього руху на дорогах.

Пенітенціарії та працівники місцевого  правопорядку провели  бесіду та практичне заняття щодо правильності переходу проїзної частини дороги, вивчили основні аспекти правил дорожнього руху, перевірили знання знаків дорожнього руху.

Наприкінці  профілактичного заходу гості роздали учням  яскраві повчальні пам’ятки  з дорожніми знаками та правилами дорожнього руху.


Автор: Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 серпня 2014, 16:31 | Машівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації