Вхід | Реєстрація

У Лохвицькому районі працівники ДАІ затримали водія, який травмував пішохода і зник з місця пригоди

У Лохвицькому районі працівники ДАІ затримали водія, який травмував пішохода і зник з місця пригоди

11 серпня 2014 року у місті Червонозаводське невстановленим автомобілем було скоєно наїзд на пішохода, який рухався краєм проїжджої частини.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 27-річний місцевий мешканець отримав струс головного мозку, рвані рани голови, перелом правої гомілки та доставлений до Лохвицької центральної районної лікарні. Автомобіль, що здійснив дорожньо-транспортну пригоду, залишив місце події і зник в невідомому напрямку.

Працівники ДАІ з обслуговування Лохвицького району негайно розпочали пошуки водія та транспортний засіб, на якому було скоєно наїзд на людину.

Через деякий час в лісовому масиві поблизу села Млини, представники Державтоінспекції виявили автомобіль «ВАЗ» з механічними пошкодженнями характерними для ДТП. Правоохоронці з’ясували, кому належить легковик та відправилися до його власника, за адресою проживання, але останнього дома не було.

Уже наступного дня, близько 9 години ранку інспектори ДАІ застали водія вдома. 34-річний мешканець Червонозаводського пояснює свій вчинок шоковим станом.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 268 Кримінального Кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Автор: УДАІ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 серпня 2014, 17:55 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації