Вхід | Реєстрація

У Кременчуці дебютував дитячо-юнацький клуб „Дебют”

У Кременчуці дебютував дитячо-юнацький клуб „Дебют”
14 січня 2010 року відбулося відкриття дитячо-юнацького клубу „Дебют”, який гостинно розкриє свої двері для прихильників шахів та шашок, та й для юних майстрів з прикладного мистецтва.
Урочистості розпочав заступник міського голови В.П.Хоменко. Віце-мер привітав усіх з Новим Роком, та відмітив, що дуже добре, коли рік розпочинається такими добрими справами. Василь Петрович залюбки передав слова привітання від міського голови М.Глухова юним спортсменам та їх тренерам-педагогам. Переказав підростаючим шахістам, що місто пишається ними та їх особистими рекордами. А також віце-мер передав слова вдячності спонсорам, які не стали байдужими до уподобань молодого покоління міста. Від імені М.Глухова був вручений лист-подяки в.о. заступника голови правління АТ „Укртатнафти” Ляпці Р.В. за здійснену допомогу у відкритті клубу „Дебют”. Наприкінці свого виступу, В.Хоменко звернувся до історії виникнення шахів як гри. Пригадав, що в різні періоди ними захоплювалася інтелектуальна еліта суспільства, якою, на його думку, стануть в майбутньому розумні кременчужани-шахісти.
Із словами вдячності до міської влади та керівництву АТ „Укртатнафти” звернувся директор ОДЮК Твердохліб Ю.О. Він з великою радістю розповів про вагоме значення роботи клубу для підростаючого покоління в сучасний час та поділився накресленими напрямками діяльності з вихованцями об’єднання.
Естафету привітань передали президенту Обласної Федерації шахів Щербаню Г.А., який зазначив, що, до речі, відкриття шахово-шашкового клубу співпадає із початком чемпіонату Полтавської області з шахів серед юнаків та дівчат, де юні шахісти-кременчужани мають можливість прийняти активну участь. Побажав всім учасникам успіхів та виразив сподівання, що відкриття клубу „Дебют” продовжить популяризацію шахів як виду спорту та мистецтва в Кременчуці. Підтримати своїх товаришів із святковою програмою та подарунками, виконаними власними руками, на урочисте відкриття клубу прийшли вихованці ОДЮК „Дивограй”.
Відтепер в добре відремонтованому приміщенні проходитимуть не просто рядові заняття, але й чемпіонати різних рівнів з вищезазначених видів спорту та мистецтва.

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 січня 2010, 14:07 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації