Вхід | Реєстрація

Білицький концерт Наталії Май відбувся зі скандалом

Білицький концерт Наталії Май відбувся зі скандалом

Справа в тому, що організатори виступу відомої співачки не повідомили про це місцеву владу. А керівництво селища і депутати планували під час війни не проводити розважальних заходів.
Про те, що відбувалось у Біликах в неділю 24 серпня, редакцію повідомили Наталія Лєвонтівцева, яка виконує обов’язки селищного голови, та громадський активіст Лідія Чернига.

Розповідає Наталія Лєвонтівцева: «Кілька днів тому під час засідання виконкому, а потім на сесії ми розглядали питання щодо відзначення Дня Незалежності та Дня селища Білики. І вирішили у 2014-му році обійтися без гучного святкування. Лише організувати невеличкий концерт 22 серпня і присвятити його солдатам, які воюють на Донбасі. Там зараз перебуває більше двадцяти наших земляків.

І в мене зараз болить голова про те, аби знайти 20 тисяч гривень і купити хлопцям теплі спальники. Тим більше, що наступного після концерту дня я побувала в Чугуєві. І на власні очі побачила, як наші земляки відправлялися на Донбас. Це — справжня війна, це — дуже страшно. Які можуть бути гулянки в такій ситуації?»

За словами Наталії Лєвонтівцевої, про концерт Наталії Май вона дізналась від місцевого дільничного інспектора міліції. А потім їй про це почали розповідати знайомі. Адже афіші про виступ співачки були розклеєні у кількох населених пунктах. Посадовець зв’язалась із продюсером Наталії Май. За її словами, вона спробувала з’ясувати, хто є замовником концерту. Крім того, посадовець повідомила про рішення селищної влади обійтися без веселощів. Та спільної мови співрозмовники не знайшли. Наталія Лєвонтівцева розповіла: «Хто є замовником, продюсер так і не відповів. Лише сказав, що виступ пройде в рамках агітаційного туру. За кого агітуватиме Май, він теж не сказав. І взагалі, вів себе досить грубо».

Після цієї розмови Наталія Лєвонтівцева написала заяву в Кобеляцький райвідділ внутрішніх справ. У ній зазначила, що невідомі люди збираються провести в селищі масовий захід. І попрохала завадити цьому. Але правоохоронці звернення проігнорували. Про це виконуюча обов’язки селищного голови збирається повідомити прокуратуру. Вона каже: «Завтра «Бєлгранкорм» чи хтось інший проплатить приїзд сепаратистів. А міліція на все це просто дивитиметься?»

Незважаючи на протест керівництва селища, концерт Наталії Май у Біликах усе ж відбувся. Як з’ясувалось, його проплатили керівники «Бєлгранкорму». Перед початком дійства Наталія Лєвонтівцева, депутат райради Олександр Бажан та громадські активісти спробували заборонити організаторам розпочати розгортання сцени та обладнання. Але приїжджі музиканти всі слова і дії місцевих посадовців проігнорували. Міліціонери, як завжди, виступали в ролі сторонніх спостерігачів.

Натомість свій протест висловила громадський активіст Лідія Чернига. Вона демонстративно сіла спиною до сцени і просиділа так протягом усього дійства. Свій вчинок Лідія пояснила наступним чином: «Я поважаю Наталію Май як артистку. Але вона повинна знати і я їй про це сказала, хто замовив концерт. Це люди, які не заплатили в бюджет селища більше десяти мільйонів гривень. Це люди, із тяжкої руки котрих жителі Біликів потерпають від страшного смороду. І, м’яко кажучи, не зовсім морально з ними співпрацювати. Якби вони віддали в бюджет селища все, що винні, Білики могли б самі і Наталію Май запросити, і своїх солдатів у броню одягти».

…Судячи з усього, у переддень виборів селищного голови в Білики може приїхати й Микола Басков.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 серпня 2014, 13:32 | Кобеляки | Суспільство


1. Гість / 29 серпня 2014, 16:40
Є така українська приказка - " або грай або гроші повертай !" - гроші отримали, повертати не хочеться - і хоч каміння з неба а ми співатимем ! Хоч перед отим алкашиком душечка якого "вимагає" свята! Аби тільки замовники кацапи були " довольні" - на Донбасі хлопці гинуть а ми концерт влаштуєм! " Пір во врємя чуми" - ваш концерт! Цікаво чи отримали біличани насолоду від того співу - особисто для мене Наталя Май тепер така ж профура як і тая повалій ані лорак та інші які співають за кацапські гроші! Бог вам суддя!!!
2. Гість / 29 серпня 2014, 20:35
саме цікаво що спочатку продали землю, напевно і душу,дали дозвіл на будівництво комплексу, а на даний момент показують свій патріотизм і безглузду бородьбу с так званими"кацапами", які заплатили їм невідому до цього моменту нам суму і саме боляче що невідомо де вона поділася, а на питання Білицькоі громади де ці кошти в відповідь іде набір безвязних слів і великого "морозу". коли комплекс пропонує відремонтувати дороги, побудувати дитячі майданчики в відповідь наша селищна рада дає відсічь і гучно проголошує - дайте ці кошти нам. смішно!!! невже ще мало!!!!
3. Марина2 / 29 серпня 2014, 20:38
Потрібно було робити як ваша Ліда. В цілому концерт показав здатність громади та її лідерів досягти певного результату. Робіть висновки. Ви хід один сідати спиною до комплексу і мовчки дихати. Більшого ми не можемо. Або більше то бутафорія.
4. Юрий Каляуха / 30 серпня 2014, 04:04
ці смс мені надійшли в однокласниках!!!!!!!!!!!!
Вера Фадеева
17:43
Концерт был прекрасный.А Местная власть не права. Во ЛЬвове концерт был и других городах тоже А наша ВЛАСТЬ не поделит свинокомплекс(кому это надо) а где был депутатский корпус когда давали разрешение на реконструкцию комплекса?А теперь ВОЮЮТ.
5. Олеся Май / 30 серпня 2014, 04:08

01:37
Такгого у нас ще не було, ми на сцені вже почали нервувати, та то Бог з ними, вашій селищній голові пряма дорога на ринок, там би вона була б королевою, з такими то задатками до скандалів)
6. Лідія / 30 серпня 2014, 09:12
Жаль, що цей коментар (як і ті, що на сторінці)не буде опубліковано в черговому № Ехо. Головне - все по Фрейду.
1.ІНСТИНКТ ЗАДОВОЛЕННЯ проявився дуже чітко в тому, що а)ЛЮДИ одержали задоволення від концерту. не має значення якою ціною. Хоча в оцих людей єдиний спосіб добитися виконання своїх вимог - бойкотувати будь-які дії свинокомплекса (в т.ч. як роботодавця Наталії Май). Але для цього треба зробити вольове зусилля й відмовитися від задоволення. б)СВИНОКОМПЛЕКС одержав потрійне задоволення. По-перше, не повідомивши місцеву владу про концерт, показав КТО В ДОМЕ ХАЗЯИН. По-друге, вбив клин між владою й громадою, посіявши насіння непорозуміння в не дуже тверезі після пікніків мізки. Вдало вибраний момент. А там - як у Біблії - де проросте, де засохне. По-третє, пропіарив свою робітницю перед виборами. Адже мати свою людину при владі - це теж задоволення, а саме головне - вигідно.
2.ІНСТИНКТ НАТОВПУ проявився в тому, що під звуки державного гімну України продавалися календарики з Н.Май по 5 грн.,як виявилося потім, та диски. Думалося спочатку - безкоштовно. Але натовп вже не чув державного гімну. Всі ломилися купити щось від кумира.І кому після цього місце на базарі?
Як резюме. Стариган Фрейд помер би від задоволення, отримавши такі приклада на підтвердження свого вчення про інстинкти.
P.S.Свинокомлекс уже вкладає гроші у магістерську роботу, випускаючи газету Білицький тиждень, де не гребують обливати брудом владу. Рішення про бойкот приймалося колегіально, разом з депутатами. Це до того, чи перебудувалася влада. А от рішення про відкриття свинокомплексу приймалося одноосібно, за закритими дверями. Отже докори про совковість - не за адресою. Прикро, що Н.Май в цьому не розібралась. Мабуть корона тисне на мізки. Для неї гроші не пахнуть. І ще одна цитата "Де плачуть, там немає вже краси"
7. глядач / 30 серпня 2014, 13:24
Зі сторони Черниги був не протест, а власний піар і доки будуть такі, як себе величають "" громадські активісти"(ні авторитету, ні поваги), доки нічого в наших Біликах не зміниться.
8. Гість / 30 серпня 2014, 15:03
Люди,які не чекають від своїх синів,братів чи чоловіків хоча б маленької звісточки з АТО не зрозуміють чому все ж таки не хотіла в.о обов*язки білицького сільського голови щоб відбувся цей злощасний концерт!!!!!!!!!!Люди добрі!Скажіть які концерти?Які веселощі можуть бути звраз в Україні взагалі?Я не живу в Біликах та все одно дуже прикро що дійсно не подумали ви про своїх хлопців які воюють зараз в АТО!Адже їм точно зараз не до концертів!І не втому суть хто за що проплатив на якій території потрібно було проводити цей захід,а суть в тому,шановні, що треба завжди залишатись ЛЮДЬМИ!!!!!!
9. Гість / 30 серпня 2014, 22:02
Идиоты
10. Гість / 30 серпня 2014, 22:05
Лиде место в психушке, все давно знают. Но, так как, в современной Украине в психушке мест нет по причине переполненности последней органами госвласти, Лиду - в правители села вместо сумасшедший бабки
11. Лідія Бєлка / 31 серпня 2014, 12:36
До Біличанина. Я Лідія Іванівна Бєлка. І я не тупа вівця. If we have such dark but happy Біличанин, we’ll never win a war, any war, and our state will only remain in historian’s reminisctnces. Everything starts with a little thing, such as: that concert, picked up or thrown litter in a public place, cleaned or littered by yourself streets. А тепер, якщо ти, Біличанин, такий розумака, порийся в словниках і переклали. Може щось дійде. Видно, дуже міцно в головах таких як ти засіла непримиренність до відмінної від твоєї точки зору. А на обличчах написано: нащо мені ті, що воюють, давай видовищ. а хто так не думає - тупі вівці. Не дай боже, через деякий час хтось з твоїх рідних буде в тій зоні, звідки повернулася ота "тупа вівця" і відчуєш, те, що відчула ота "тупа вівця". Якщо цього не відчули ті, що там були, тоді вони або не були там (таким зрелищежаждущим легко лапшу вішати), або вони байдуже сприймають те, що наші богданчики, юрасики, олежки сидять, може, зараз без води, хліба й нормальної надії на краще, сплять просто неба, бо не можуть поставити палатку,щоб не стати мішенню. І ви вірите, що там була ота співачка? Вона там була для того, щоб навести вогонь на українські війська? А наші діти стріляють так, щоб, не дай бог, снаряд не впав на російьку територію, щоб у Росії не виник привід ввести армію повноцінно. Весело, правда?
12. Гість / 31 серпня 2014, 18:53
А свідомі нізвідки не вилазили. Тут були їх діди, батьки, тут вони народилися і живуть. То що, через маніакальні вибрики національних перевертнів їм тікати в Галичину?
Не вийде - нам тут жити!
Тим , хто жмве на нашій землі і не може, а більще всього не хоче говорити і думати по-нашому, варто задуматись і переосмислити свій шовінізм.
Негідно жити на Кобеляцькій землі й безпідставно обгаджувати своїх людей!
13. Гість / 31 серпня 2014, 19:30
Мешкаця видно на здихачку потягнуло. Ну і слпва Богу!
14. Гість / 1 вересня 2014, 16:45
Дуже хотілося б щоб отой щирий п*яний патіот з відео пішов до АТО без черги!!!!!!І хотілося б подивитись через скільки годин чи хвилин чи йому б захотілося потанцюсати на концерті????????
15. Гість / 1 вересня 2014, 21:55
Біличани бурхливо обговорюють " концерт" на день Незалежності навіть тут на сайті- що й зрозуміло- де ще б так показали як в розрізі українське суспільство як на тому горезвісному концерті - одним сумно іншим " весело" міліція як завжди - " не при ділах" місцева влада - обурена та розгублена , а бал правлять гроші !!!! І " чарівна" наталя май з доньками та продюсером чоловіком - які за 1 годину виступу беруть 20 000 грн!!! І вони ці гроші " відпрацюють" щоб не сталось!!!! А " многая літа" звучать як насмішка ! Гидко дивитися!
16. Ясен / 2 вересня 2014, 07:47
За оцією дискусією випущено основна проблема.В країні анархія і бардак.В дійсності не важливо приїхала Май,чи Повалій,основне те ,що в селищі прийнято певне рішення і його за Законом повинні виконувати всі.В іншому випадку маємо пугачьовщину.Це показовий приклад того ,що відбувається у нас вже багато років,громада каже ні,а баблуваті спонсори замолюють гріхи,не звертаючи увагу на людей.Отак і Май ,основне заробіток,а пафосні фрази прикриття.Хтось може сказати,що сел.рада,це ще не вся громада і де хто хотів послухати пісні,так чому отим слухачам,разом з "співачами" не перебратись на територію замовника і отримувати задоволення ,як говориться, на повні груди.
7.Олеся Май
«Такгого у нас ще не було, ми на сцені вже почали нервувати, та то Бог з ними, вашій селищній голові пряма дорога на ринок,»
Олеся,нервувати ви почали через те,що не заплатять,бо не заспіваєте.Докажіть,що не гроші для вас основне,придбайте десяток бронежилетів для солдат в АТО.А ми прочитаємо про це в наступному номері "ЕХО"Якщо ні,то як співачки ви померли в Біликах,Санжарах,Кобеляках та інших територіях на завжди,війна закінчиться,але ваших концертів може вже не бути.
17. Волоська Ольга / 2 вересня 2014, 08:04
23.Ясен
«придбайте десяток бронежилетів для солдат в АТО»

23.Ясен
«Якщо ні,то як співачки ви померли в Біликах,Санжарах,Кобеляках та інших територіях на завжди,»

Згодна на всі сто!!!! Не благодійний концерт давали. Через те і нерви.
18. Волоська Ольга / 2 вересня 2014, 08:06
7.Олеся Май
«вашій селищній голові пряма дорога на ринок,»

А вам куди? Боюсь навіть сказати, де той подіум знаходиться для артистів, які дозволяють собі зневажати рішення місцевої влади, обраної народом.
19. Бувалий / 2 вересня 2014, 09:32
27.Гість
«...в цей же день в інших містах відбувались концерти і ніхто не пінився. »
Не рівняйте ... з пальцем. Назвіть хоч один захід, не погоджений з місцевою владою. Та і патріотизмом на білицькому концерті не пахло. А пахло баблом і свинячим навозом.
20. Гість / 3 вересня 2014, 00:05

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
21. Боб Роб / 3 вересня 2014, 03:29
37.Гість
«Посилання на pravdoiskatel77.livejournal.com»

Запіскі сумасошедчєго!За такою логікою індійці не є народом,а Індія країною.Ні вони особливі, дуже південні англійці,які всим своїм міліардом утворили секту котра відбилась від істиної протестантської віри,говорить на "південновалійському хінді" й вважає корову священною.Як вам, індуси така логіка?Насправді ці дві позиції однаково маразматичні.
22. Лідія / 3 вересня 2014, 07:16
Гість, я таки не помилилась назвати вас бараном. Який лексикон - такий і інтелект. Як тільки розкриеш рота, а звідти жаба ненависті до тієї землі, на якій живеш, і до людей, які тебе оточують. По-перше, жодного аргумента на підкріплення своїж тез. По-друге, якщо так ненавидиш цей народ, то йди й воюй на боці Путіна. Ви, як видно, з ним одного поля ягоди. "...Единственный способ бороться с войной -это разоблачать махинации, которые приводят к ней, и тех преступников и негодяев, что возлагают на неё свои надежды. ... Настало время, когда ни один народ - ни в малейшей степени - не должен мыслить категориями грубой силы. Наступил период, когда ни одному народу не следует ни за что вызывать к себе ненависть других народов... Отныне нельзя оставаться несправедливой нацией." Э.Хемингуэй. Старый газетчик пишет. Мабуть, ні ви, ні ваш кумир цього не читали. Значить з вашого боку були оті махінації, про які говорить Ернест і ви покладаєте надію на цю війну. Ну, який інтелект, такі й надії - убить, задушить, образить ї т.д. "Варвары. Дикое скопище пьяниц. Не создавать - разрушать мастера." Некрасов.
23. Ясен / 3 вересня 2014, 07:56
39.Албанец
«Ясен, ты нацист! А для успокоения можешь съездить на АТО. Там таких, как ты пачками успокаивают. Насовсем.»

Зважаючи на псевдонім"Албанець",ви ідентифікуєте себе як іноземець,тому й висновки маєте іноземні.Уявіть на вашу улюблену Росію напав ,скажімо Китай,щоб захистити утіснену китайську діаспору.Ви , в міру своїх можливостей,захищаєте Росію і росіян.Зрозуміло,що ви росіянин.Воюєте на стороні Китаю-очевидно китаєць.І запис в паспотрі не має ніякого значення.На війні не терплять полукровок(китайських росіян,чи російських китайців).Нацизм тут ні при чому.За умови мирного часу могла б бути інша точка зору,а зараз ,тільки :"Ти з нами, або проти нас".Отже щодо мого нацизму,ви помиляєтесь.Щодо АТО,так чи зустріну я там вас Албанець?Можемо спростити ситуацію,зустрівшись тут.А про загинувших наших хлопців мовчіть,бо їх матері вирвуть вам язик,ще до нашої зустрічі.Ваших сепаратистів ,та вже й російських солдатів теж загинуло не мало.І хоча вони наші вороги,я з цього не радію.У них теж є матері,й вони теж рвуть на собі волосся.Краще б не гинули ні наші,ні ваші хлопці!!!Але не ми почали цю війну.
24. Гість / 3 вересня 2014, 08:15

Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
25. Гість / 3 вересня 2014, 08:16

Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
26. Гість / 3 вересня 2014, 08:18

Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
27. Гість / 3 вересня 2014, 08:19

Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
28. Гість / 3 вересня 2014, 08:26
46.Гість
«А новой весной вы встретите армию Новороссии, как освободителей. Вы будете рады нам. Потому что в Новороссии будет свет, тепло, справедливость, закон, стабильная валюта, сильная армия. То, чего уже не будет у вас на единоУкраине к весне. И вы будете кричать "Слава Новороссии" громче, чем будут работать двигатели наших танков. Вы, укропатриоты, всегда были холуями, что под гитлеровцами, что под австровенграми, что под поляками. Вы не меняетесь»

Господи і сюди кацапські тролі добрались ! Не відповідайте йому - за кожну вашу відповідь він заробляє кругленьку суму в грошовій одиниці так ненависної йому Америки! Рублі у них " не катят" . Ну а на цицату хочеться сказати одне - поживем побачим! Крим уже побачив! Так шо " пророк" - геть звідси у свою Лугандонію і Донбабве!
29. шофер / 3 вересня 2014, 14:26
А що стосовно планового вимикання, то якщо це спарвді так і буде, то це дуже добре. Я тільки за. Є велика надія, що у одураченого народу, таки почне проявлятися прозріння про те - чим насправді був майдан, хто такий насправді Порошенко, яке насправді обличчя у європи, і навіщо насправді ми їй потрібні.

Хоча... може статися так що навіть після зими народ нічого не пойме, і весною знову кричатиме "Слава Україні", по другому кругу.
30. Гість / 3 вересня 2014, 16:07

Коментар видалено за порушення пункту 2.2 Правил користування сайтом
31. Танька / 4 вересня 2014, 17:24
Я не розумію, для чого зробили перевірку модератором, коли мешканєц, албанєц та інша нечисть всерівно сюди пробирається?
32. Боб Роб / 4 вересня 2014, 19:13
62.Танька
«Я не розумію, для чого зробили перевірку модератором, коли мешканєц, албанєц та інша нечисть всерівно сюди пробирається.»
Дійсно з введенням перевірок модератора наче
в Союз нерешімий попадаєш,коли кожен крок контролювався.Гиденьке відчуття.А нечисть перехрестимо вона й зникне.
33. Бувалий / 4 вересня 2014, 20:26
66.Чудо Юдо
«Можливо це обмеження тільки для незареєстрованих?»
Тільки для "неблагонадьожних":)))
34. Микола Гузченко / 5 вересня 2014, 11:37
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
61.Албанец
«Встречу на джипе»

Хе-хе... Я ж казав, дамочка пише. Ну не може дорослий мужик так інфантильно хизуватися якимось, блять, Джипом. А гімназістка - може. І АйФончіком. Бєлєнькій? Чєтвьортий ілі пятий? І фотачкі пєрєд зєркалом нєбось дєлаіш?
Чуєш, імаго, а як там Ванкор? Уже китайці підмяли під себе, чи ще ні? Молодець Путін - хай китайці нахуй усі родовища забирають. Вони народ хазяйновитий, хай трудяться. А вєлікій народ хай займається вєлікімі дєламі - бренчить на балалайці, їсть вєдмєжатіну і хуяріт горькую. Ну і знущається над слабими сусідами, звичайно.
35. Кобеляки / 5 вересня 2014, 20:31
Миколо Гузченко! Ти що, не можеш писати по-людськи? Щось дуже в багатьох місцях твої дописи вилучаються через ненормативну лексику. Тебе хтось дуже образив особисто, чи не вистачає інтелекту?
Будь людиною! Ти кобелячанин, чи паскудна нецензурна сволота?
36. шофер / 5 вересня 2014, 23:15
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
70.Микола Гузченко
«Ну не може дорослий мужик так інфантильно хизуватися якимось, блять, Джипом.»
якого походу ще і немає ))
37. Nick / 13 вересня 2014, 16:28
почали за здравіє . .
по темі - президент видав рекомендвцію обмежити проведення розважальних заходів. Результат: державні заклади культури концерти не проводять, "торгашам" зелене світло. Думаєте вакарчук у Львові безкоштовно виступав? Я сумніваюся. Років надцять назад, при ющові, така ж фігня була тільки з голодомором, культурі була рекомендація, а комерційні організатори давали концерти на всю катушку.
Про Білики - який нафіг Фрейд? Все набагато простіше: у всі часи народу потрібно було хліба і видовищ . .
38. Куку / 13 вересня 2014, 16:43
Да Наталье Май надо просто тупо деньги зарабатывать. Ее сын отобрал ребенка у матери больной СПИДОм.
Вот тут ссылка на газету
Посилання на ru.kolo.poltava.ua
А тут даже решение суда выложено
Посилання на today.pl.ua
Настоящая фамилия Наталии Май – Ситник
Посилання на uk.wikipedia.org
А вот ее сын
Посилання на vk.com
39. білики / 15 вересня 2014, 17:46

Коментар видалено за порушення пункту 2.2 Правил користування сайтом
40. пмам / 16 вересня 2014, 08:31
Причём здесь вообще Сергей и Ирина с малым ,ну отсудил и отсудил !!Никто же не знает какой она матерью была !!
41. CCC / 7 жовтня 2014, 18:50
Якщо є якісь питання з приводу мого сина і судової тяганини, запитай особисто у мене (якщо хвате сміливості),я все доступно об’ясню. А то всі розумні поза спинами базікати і коменти нікому не потрібні залишати. Краще б корисними справами зайнялися.
42. глядач / 7 жовтня 2014, 22:50
Ніхто не може заборонити "Сільським традиціям" перереєструватися на іншій територіі. Що робитимуть "активісти", коли бюджет не отримає мільйон? Що скаже громада? Запахів немає і грошей не буде...і селищного голови немає з кого вибирати...
43. Білики TV / 11 жовтня 2014, 07:15
44. Лакі / 11 жовтня 2014, 20:55
Ти маєш право критикувати іншого, зробивши те що й він, але краще нього!!! Лідія Чернига, чого досягли ви? Чи Ви з Ляшка берете приклад: покричу, покричу, у раду я хочу))) чи може грошей хто дасть!!!)))
45. Біличанин / 14 жовтня 2014, 00:14
Ось що, не дай Боже, може статися ы в Біликах. Це вже зовсім Посилання на thekievtimes.ua
46. професор / 14 жовтня 2014, 09:50
Посилання на vibori.in.u

Посилання на ubr.ua

Це так, до розваги від соціальних тем
47. шофер / 14 жовтня 2014, 12:11
Професор осьо ще цікавіше Посилання на vibori.in.ua

пс. Взагалі то, не знаю кому як, а мені робеться по справжньому страшненько... Було-було, але щоб такого... ще не було. Я давно живу із ясним усвідомленням того що наше суспільство далеке від досконалості (а по правді кажучи - кероване стадо вівців, майже не володіюче майже ніяким власним розсудком). Але щоб ось на стільки.. Навіть оці "вибори" - люди на них дивляться серйозним поглядом, серйозно їх сприймають, щиро вірять у них..

Страшненько і моторошно мені стає від виду на такий стан речей. Жесть. Храни тебе Господь - Україно.

пс2. І як же тут не згадати документальні фільми, котрі я вже не раз тут пропонував переглянути (на торент ру.трекер були посилання), де автори стверджували та приводили приклади про новітні технології керування людьми через продукти харчування.

пс3. А до речі, новина про те що у Росії вводять заборону на користування АЙфонами та АЙподами - всі чули? Хто ще не в курсі - мерщій до Гугла. І думайте - що б це значило.
48. шофер / 14 жовтня 2014, 12:25
88. шофер
« автори стверджували та приводили приклади про новітні технології керування людьми через продукти харчування»
Пригадую кадри - там для прикладу проводили експеримент на пацюках. Показували різницю ц поведінці звичайних пацюків, та нагодованих їдою із новітніми добавками, що стимулюють задоволення та заспокоєння.

Безумовно все це можна зробити як шоу для кадрів. Але ж навіть для того щоб зняти такі кадри, добавки все одно ж треба розробити? А от же вже ясно те, що такі добавки реальність, і ця штука дієва - як мінімум.

Ще буквально вчора ми сміялися із тих хто говорив про глобальне потепління, а вже сьогодні нам зовсім не до сміху. Впевнений я, що зі сприйняттям таких технологій все буде аналогічно.
49. темний / 21 жовтня 2014, 20:05
Співають гарно,щодня з Рекою їздять,правда,відтепер за гроші рідного походження.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації