Вхід | Реєстрація

У Луганську під виглядом гуманітарки з РФ роздають гнилий горох з розграбованих складів

У Луганську під виглядом гуманітарки з РФ роздають гнилий горох з розграбованих складів

Жителі Луганська, які поступово повертаються в свої будинки, важко адаптуються до нових реалій. Бойовики віджимають власність і промишляють крадіжками

Про це інтернет-виданню «ДеПо» розповіли місцеві жителі, які повернулися в місто. Називати свої прізвища вони не хочуть - бояться розстрілу.

«Зараз гірше, ніж під час стрільби. Сепары оборзевают - пішов тупий віджим будь власності, грабежі. До речі, гуманітарка, яку роздають в Луганську - продукти українського виробництва і гнилий горох», - розповідають вони.

За словами місцевих, у пакетах з гуманітарною допомогою було 3 банки тушонки, 2 кг гороху, 1 кг перловки, кіло цукру, пачка чаю.

«У різних пакетах різний чай - або російський або український. Причому український краще. У талоні на повторне отримання зазначено, що гуманітарка від ЛНР, а не від Росії. З чотирьох пакетів гороху їстівним виявився тільки один, інші три були зацвілими судячи по запаху і зовнішнього вигляду», - розповідають вони.

Місцеві жителі вважають, що гуманітарна допомога - це продукти з розграбованих місцевих складів.

Нагадаємо, в Луганську практично припинилася стрілянина. Проте в місті досі немає світла, води, газу та зв'язку.


Автор: «ДеПо»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 вересня 2014, 10:55 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації