Вхід | Реєстрація

Карта АТО станом на 22 вересня

Карта АТО станом на 22 вересня

Ситуація на сході країни станом на 12:00 22 вересня 2014 року за даними РНБО України.

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2014, 15:46 | Полтавщина | Надзвичайне
1. Nike / 23 вересня 2014, 06:41
Когда руководство Украины поймёт, что никакие переговоры не остановят российские войска и путина, будет уже позно. Тем более,что переговоры от Украины ведёт бывший президент, принимавший непосредственное участие в уничтожении экономики Украины во времена своего правления. Как быть? Первым делом посмотреть правде в глаза - на Украине идёт не гражданская война, как её пытаются предоставить российские СМИ, а оккупация Украины российскими войсками. Идёт война на уничтожение между россией и Украиной. И агрессор - россия. Значит агрессору нужно объявлять войну, вводить военное положение, всеобщую мобилизацию. Отсидеться не удастся. И запад со своими обещаниями нам не поможет. Запад поймёт опасность того, что происходит на Украине только тогда, когда Украина будет уничтожена и российские войска пойдут на Европу. Ни у одного диктатора не хватило ума вовремя остановиться.
2. Дмитро / 1 жовтня 2014, 22:45
Повнистю згидний з Nike.Це вийна окупацийна-олигархична.Олигархи вже 23роки знищують Украину и украинский народ!!!
3. професор / 2 жовтня 2014, 10:31
Почитайте Югославські газети часів війни Косово. Там серби - їх ЗМІ верещали про американців так само, і часто тими ж фразами. як наші про Росію. І наскільки погано живуть зараз Піндоси? Так і тут, Росія скоріш за все, доб*ється того, чого захоче добитись. Будь-хто, хто був останні кілька років у Росії (і бажано - не в Москві), зрозуміє, про що я кажу. Середній рівень життя в простих росіян в приблизно однакових містечках і селах, у порівнянні з Україною - вище десь удвічі. Хоча, дуже багато залежить від регіональних факторів, в залежності від регіону є ряд переваг і недоліків, хоч загалом, окрім "чорножопої Москви", яку в Росії фанатично не Люблять, ситуація рівна. У Москві росіяни не люблять все. Окрім свого царя. Оскільки є фактичне розуміння того, що за його часів зріс добробут простого люду , і, що важливо - зменшився вплив середнього чиновництва та олігархату. Приміром, ситуація : син губернатора збиває п*янючим на дорогій автівці кілька людей. В одній країні він залишається безнаказанним, у іншій - негайно потрапляє за грати, ще й батько втрачає посаду. Яка з цих ситуацій українська? І саме останнє. разом з поступовим покращенням добробуту підвищує любов росіян до Путіна, вони бачуть сильного царя, який може, й кидає крупні шмати м*яса найближчому олігархату, та , я думаю, і українці з таким положенням справ би ще змирились. А от коли спостерігається фактичне "право сильнішого" в будь-якому спорі багатшого з біднішим, вище поставленого чиновника, чим нижчче поставленого, а Закон має в цьому разі лише виключно пристосувальницьку функцію, жди біди. І цілком імовірно, що в Україну ця біда скоро прийде. Її ім*я - хаос і безвладдя. Зате на цю розорану землю, можливо, таки прийде паросток Справедливості і Доцільності.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації