Вхід | Реєстрація

У Оржицькій районній держадміністрації виявлено порушень на 170 тисяч гривень

У Оржицькій районній держадміністрації виявлено порушень на 170 тисяч гривень

Втрат фінансових та матеріальних ресурсів на суму 169,5 тис грн встановили держфінінспектори під час ревізії відділу освіти Оржицької районної державної адміністрації.

Контролю підданий період фінансово-господарської діяльності відділу освіти з 01.01.2012 по 01.06.2014.

Зокрема, виявлено  покриття за рахунок коштів загального фонду витрат на оплату комунальних послуг, які повинні здійснюватись за рахунок коштів спеціального фонду в сумі 137,6 тис. грн; 15,0 тис. грн. – завищені витрати на оплату праці та на сплату єдиного соціального внеску по незаконно нарахованій та виплаченій заробітній платі; 16,9 тис. грн – неперерахування до районного бюджету відповідних доходів, а саме: коштів,  які надійшли в поточному періоді як повернення  зайво нарахованої та виплаченої у  минулих  бюджетних  періодах заробітної плати працівникам за час перебування їх на лікарняному.

Під час ревізії зафіксовані порушення  частково усунено.

За допущені порушення законодавства з фінансових питань  на 10 посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення.

Керівнику направлено вимоги по усуненню виявлених ревізією порушень і недоліків.

Одночасно Державною фінансовою інспекцією  в Полтавській області прийнято рішення про зупинення відділу освіти операцій з бюджетними коштами.

Про результати ревізії поінформовано прокуратуру Оржицького району.                                                                       


Автор: Прес-служба Держфігнінспекції в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 вересня 2014, 12:02 | Оржиця | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації