Вхід | Реєстрація

У Шишаках надаватимуть нові соціальні послуги людям похилого віку та інвалідам

У Шишаках надаватимуть нові соціальні послуги людям похилого віку та інвалідам

Шишацький районний територіальний центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг (Полтавська область) із жовтня 2014 р. розширить спектр своєї діяльності. Установа надаватиме особам похилого віку та інвалідам нові сучасні послуги, які підвищать їхню захищеність, сприятимуть покращенню здоров’я та комфортності життя людей. Спеціальне обладнання і меблі для цього було закуплено в рамках Стратегії соціального партнерства Шишацького району і ПрАТ «Нафтогазвидобування». Компанія виділила на зазначені потреби майже 80 тис. грн.

Документи на нове обладнання та меблі було урочисто передано 1 жовтня – під час відзначення Міжнародного дня людей похилого віку. Захід за участі керівництва Шишацького району відбувся у місцевому будинку культури.

Зокрема, для відділення соціально-медичних послуг Шишацького територіального центру придбано масажне обладнання. Також розпочне роботу «соляна шахта», призначена для профілактики і лікування хвороб дихальної системи. У відділенні соціально-побутової адаптації з’явилися нові сучасні меблі. Це дозволить збільшити кількість слухачів «Університету третього віку» – безкоштовних курсів для навчання і соціалізації літніх людей.

Крім того, у відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги облаштовано пральню. Для цього компанія «Нафтогазвидобування» виділила кошти на закупівлю пральної машини та водонагрівача. Також у перукарні територіального центру замінене перукарське крісло – на сучасне і зручне.

«Наразі послугами нашого центру регулярно користуються більше 2 тис. осіб похилого віку та інвалідів. Придбання обладнання і меблів дозволить зробити їхнє життя трохи безтурботнішим і яскравішим, надати додаткову підтримку, якої ці люди вкрай потребують», – зазначила директор територіального центру Світлана Васильченко.

«Наша компанія із великою шаною ставиться до людей літнього віку та людей з обмеженими можливостями. Як держава, так і приватний бізнес мають докласти всіх зусиль, щоб у цей складний час вони відчували себе потрібними, жили повноцінним життям», – резюмував заступник генерального директора – головний інженер «Нафтогазвидобування» Олексій Раптанов.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2014, 11:49 | Шишаки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації