Вхід | Реєстрація

Як би не втратити позиції

Полтавська обласна федерація пауерліфтингу за підсумками 2009 року одна з найкращих в Україні. Це стало можливим завдяки вдалим виступам полтавських силачів. У цьому рейтингу Полтавщина випередила Київщину, Львівщину і Донеччину. Хоча команди цих областей вважаються одними з найсильніших в Україні.
Минулий рік для полтавських пауерліфтингістів став багатим на нагороди.
Підтвердження — рейтинг спортсменів, що склала всеукраїнська федерація пауерліфтингу. Так у жіночій збірній Полтавщини найкращі результати були в Ірини Карпової, вона 5-а в рейтингу, на 11-ій сходинці Віта Абдуліна. Серед чоловіків кращим був Михайло Буланий, він став 4-им. Валерій Карпов 10-й, а Іраклій Мдівнішвілі — 18-й. Ці рейтингові результати і стали вирішальними при визначенні кращої обласної федерації. У підсумку Полтавщина стала другою. Перше ж місце здобула Хмельницька обласна федерація пауерліфтингу.
Проте вже у найближчі роки Полтавщина може втратити свої позиції у лідерстві. Зараз тренуються переважно студенти, а школярів важко заманити до тренажерної зали.
А от побачити на власні очі, на що здатні полтавські пауерліфтингісти, ми зможемо вже наприкінці цього місяця. До обласного центру приїдуть 7 команд з нашої області для участі у чемпіонаті Полтавщини. За підсумками цих змагань і буде сформована збірна краю, яка відстоюватиме честь Полтавщини на Всеукраїнському чемпіонаті з 19 по 25 лютого у Харкові.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації