Вхід | Реєстрація

Фестиваль сучасної естрадної пісні «Пісенний вернісаж – 2010»

Виконавчий комітет Кременчуцької міської ради інформує про проведення Всеукраїнського фестивалю сучасної естрадної пісні «Пісенний вернісаж – 2010» та XI Всеукраїнський фестиваль сучасної української естрадної пісні і танцю, інструментальної музики «Дитячий пісенний вернісаж - 2010».
З 5 січня 2010 року у м. Києві проходять прослуховування ХХІІІ Всеукраїнського фестивалю сучасної естрадної пісні «Пісенний вернісаж - 2010», за участю виконавців і авторів з усіх регіонів України і зарубіжжя.
До участі у фестивалі «Пісенний вернісаж – 2010» запрошуються представники з м. Кременчука. Вік учасників не обмежується.
Заявки і 2-3 твори (компакт диски) приймаються за адресою: (м. Київ-1, вул. Хрещатик, 22, а/с В-393, індекс – 01001). Довідки за телефоном: (095)7940352 (Дехтяренко Леонід Федорович, директор - розпорядник Фестивалю).
За умови виконання «Положення» про фестиваль «Пісенний вернісаж - 2010» найкращі з виконавців зможуть виступити у гала - концерті переможців у квітні 2010 року, у великому концертному залі Національного авіаційного університету, м. Київ.
Додаткову інформацію та Положення про проведення фестивалів можна отримати в управлінні культури і туризму або у відділі у справах сім'ї та молоді, за адресою: площа Перемоги, 2, каб. 503, 522. Телефони для довідок: 33041, 22089.

Автор: Відділ у справах сім'ї та молоді Управління культури і туризму


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації