Вхід | Реєстрація

Адмінкомісія призначила штрафи

Відбулося засідання адміністративної комісії виконавчого комітету Київської районної у м.Полтава ради, на якій розглядались протоколи про порушення чинного законодавства у сфері благоустрою. Основна частина порушень полягає у небажанні приватних підприємців, керівників установ, організацій, підприємств, навчальних закладів своєчасно, з урахуванням складних погодних умов підтримувати належний благоустрій на прилеглих територіях, до яких належать пішохідні доріжки та тротуари.
Несвоєчасне прибирання снігу призводить до утворення криги, що підвищує ризик травмування мешканців міста. Інспекцією по контролю за благоустроєм міста до всіх суб’єктів господарювання щоденно доводяться вимоги Закону України „Про благоустрій населених пунктів”, які, на жаль, не завжди виконуються.
Як наслідок розгляду на комісії, громадян Григорія Шмагіна, Лілію Шулещенко, Миколу Олійника, Юрія Тимошенка, Анатолія Пукаса, Ларису Собакар - визнали винними та попередили. Громадян Ірину Данілейко, Валентину Мудрак, Євгенію Піщанську, Яну Явтушенко, Олександра Безсмертного, Ларису Бондаренко, Валентину Буцьку, Ірину Ворону, Олександра Єфремова, Катерину Ігнатьєву, Ірину Кузнецову, Оксану Олексієнко, Ольгу Романовську, Олену Титаренко, Оксану Тищенко, Наталію Тривайло, Олександра Фоміна, Юлію Явтушенко, Ларису Якухно, Лесю Шипошу – визнали винними та притягли до адмінвідповідальності у вигляді штрафу.
Громадян Зою Атакілову, Ольгу Богатиренко, Дениса Верьовку, Григорія Галагана, Наталію Гришко, Валентину Давиденко, Оксану Жирову, Аллу Івко, Антона Красножона, Ольгу Лисенко, Галину Мельникову, Ганну Макеєву, Олену Московець, Наталію Пігарєву, Андрія Руденка, Олександра Сторожка, Миколу Придбайла, Ірину Чайковську, Вікторію Мороз очікує штраф у розмірі 85 грн.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 січня 2010, 13:55 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації