Вхід | Реєстрація

У столичному автобусі дівчина заспівала гімн України

У столичному автобусі дівчина заспівала гімн України

Інтернет-журнал THE PEOPLE провів експеримент, який продемонстрував реакцію жителів Києва на раптове для них виконання Гімну України у громадському транспорті.

Для проведення експерименту ми обладнали громадський автобус, що курсує по столичному маршруту, відео камерами. Наш таємний виконавець зайшов в автобус і в ході його руху, раптово для оточуючих пасажирів, вставав і починав співати Гімн України.

Реакцію людей різного віку і соціального статусу ви можете побачити проглянувши відео експерименту #SINGFORUKRAINE

Ми продовжимо наші спостереження за реакцією людей, результати яких ви зможете побачити в наступних відео, знятих в метро і таксі не тільки Києва, але й інших міст України


Автор: Інтернет-журнал THE PEOPLE


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 жовтня 2014, 00:25 | Полтавщина | Цікаве


1. шофер / 25 жовтня 2014, 09:29
Тим хто не хочете зіпсувати собі день огидним відчуттям - перегляд не рекомендую. На рідкість гидотний показушний сценарій.
2. Боб Роб / 25 жовтня 2014, 11:29
1. шофер
«Тим хто не хочете зіпсувати собі день огидним відчуттям - перегляд не рекомендую. На рідкість гидотний показушний сценарій»

Вперше захотілось назвати Шофера так,як його називає М.Гузченко.
3. шофер / 25 жовтня 2014, 20:39
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Напрямок патріотичний - це не обговорюється.
Але сам факт того як це все виглядає...

Від того моменту як дівчина починає співати - очі зажмурюються, а лице відвертається від екрану. Вже через декілька секунд від початку співу, мені захотілося прикрутити гучність, а ще трохи згодом я взагалі звук вимкнув. Чому мені так сприймається цей перегляд - не знаю. Аналогічна реакція коли я по ящику бачу кадри із різними патріотичними викрикуваннями, особливо щось типу "бан-дугеть" - або вимикаю звук, або взагалі на інший канал. До майданівських подій, останній раз у мене такі відчуття були на деякі виступи у шоу "Україна має талант", коли на сцені творилася реальна тупомозгла лажа. От зараз дещо подібне.


пс. А хочете я привідкрию вам ще одну таємницю? Даю мільйон, що зі мною погодяться більшість хто дивився це відео. Але жоден із них у цьому не зізнається, бо всі бояться втратити "уважуху" тутешніх авторитетів - віртуальних рембо. Я у цьому плані вільний, і можу собі дозволити таку прямолінійність, бо мені та "уважуха" глубоко пофігу.
4. светка / 25 жовтня 2014, 22:33
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Я хоть і жінка але скажу, цього шофера на кол суку, щоб кілок аж з рота виліз!!!!!!
5. светка / 25 жовтня 2014, 22:34
Я хоть і жінка, але скажу, на кол цього шофера с..ку, щоб кілок аж з рота виліз!!!!!
6. шофер / 26 жовтня 2014, 06:38
5.светка
«Я хоть і жінка»
а ведь не факт.. ))
7. шофер / 26 жовтня 2014, 08:03
Слухай "свєтка", якщо це справді те ім*я котрим тебе нарікли твої батьки, то чому пишеш його з маленької букви? Тому що відрікаєшся від батьківського даного тобі імені? Чи може просто ім*я не таке вже і справжнє... ))

Є така хохма тутешнього "контингенту" - три, від сили чотири людини (включаючи мене), ніколи не приховувалися іншими підписами. В усих інших дописуввачів незліченна кількість паралелей - от іноді навіть стать ладні змінити, а ніж бути тим ким є... ну а шо - бува і таке )) І навіть того хто лідирує за кількістю паралелей, називати не бачу сенсу, ібо ето яен пень для всєх і каждого ))

пс. І тільки адмін бачить істину, не рідко навіть тоді коли ви міняєте девайс (до млинця ще ж вітерець потрібен) ))
8. вовчок / 26 жовтня 2014, 15:27
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
шофер, а ти мудак, бо інших слів для тебе не має. СЛАВА УКРАЇНІ!
9. шофер / 26 жовтня 2014, 17:17
І на поверх бутерброда добавлю - у тому автобусі, немає жолдної випадкової людини. Там підставна не тільки дівчина котра співає - там всі актори, без виключення.

8.вовчок
«СЛАВА УКРАЇНІ!»
Бан - Дугеть ))
10. вовчок / 26 жовтня 2014, 19:48
для тебе шофере ЧЕМОДАН-ВОКЗАЛ-РОСІЯ, а УКРАЇНА лише для патріотівю. І я тобі рекомендую поцікавититись для твого недалекого розвитку виразом флешмоб, а саме singforukraine. Там також всі актори.
11. шофер / 27 жовтня 2014, 00:34
Для тебе, парнокопитного, з двома рогами на голові та хвостом на гузі - пояснюю.
Розмова йде не про мотивацію відео, а про виконання, у якому нічого окрім лажі.

пс. Чемодан вокзал європа.
12. Микола Гузченко / 27 жовтня 2014, 09:59
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
11. шофер
«Розмова йде ... про виконання, у якому нічого окрім лажі.
»

А в чому, власне, лажа, дебіл?
13. Чудо Юдо / 27 жовтня 2014, 10:11
Вовчок дурницю пише, але шофер ще більшу.
Чому там всі підставні? Не може бути, що людям сподобалось виконання українського гімну? Так дівчина доволі гарно співала. Я б може і не вскакував підспівувати і за серце хапатися, але і не ригав би, це точно. Нормально послухав би.
14. шофер / 27 жовтня 2014, 15:33
13.Чудо Юдо
«Так дівчина доволі гарно співала.»
Моїм сприйняттям - повна лажа та ідіотизм. Ще більше мною оволодіває "жесть" від наівності "режисьорів", у тому що їхня повністю акторська підборка всих учасників буде нікому непомітною.

13.Чудо Юдо
«Я б може і не вскакував підспівувати і за серце хапатися, але і не ригав би, це точно. Нормально послухав би.»
Ригати і я не ригав би, але вискочив би на першій же зупинці, і точно порвав би живота від сміху ))
15. шофер / 27 жовтня 2014, 15:34

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
16. Ясен / 27 жовтня 2014, 15:57
14. шофер
«Моїм сприйняттям - повна лажа та ідіотизм»

В чому ?Що дівчина,при чому непогано, заспівала гімн України і дехто(хай для шофера -з підсадних )підтримав її.Та навіть якщо й так,й то був спектакль,всеодно свою роль підняття патріотичного духу той ролік зіграв.І чого вискакувати на першій зупинці тримаючись за живіт нерозумію.Якесь особливе в тебе,шофере, почуття гумору.
17. Кобеляки / 27 жовтня 2014, 18:18
Шофере, а ти б заспівав наш гімн нехай не в автобучі, а в якомусь іншому людному місці? Мені чомусь здається, що так, бо ти не пишеш як антиукраїнець.
А взагалі, ще рік тому і наш прапор, і наш гімн виглядали досить буденно. А тепер - після того, як у нас відібрали Крим і "перегадили" Донбас вони сприймаються інакше і рідніше.
Раджу опонентам добирати слів у коментарях. А то в лютому деякі наші нові можновладці бездумно ляпали язиками, а вийшла біда - "брати-сусіди" відібрали Крим і "перегадили" Донбас.
18. шофер / 28 жовтня 2014, 00:16
17.Кобеляки
«Шофере, а ти б заспівав наш гімн нехай не в автобучі, а в якомусь іншому людному місці? Мені чомусь здається, що так, бо ти не пишеш як антиукраїнець.»
Спасибі що я не виглядаю антиукраїнцем - так і є. І серед нас на вулиці, так само як і я майже всі реальні Українці. Але ні більшість цих людей, ні я, із тиць-пирдиць починати співати гімн не стане. Ні у людному місці ні у під*їзді.

17.Кобеляки
«А взагалі, ще рік тому і наш прапор, і наш гімн виглядали досить буденно. А тепер - після того, як у нас відібрали Крим і "перегадили" Донбас вони сприймаються інакше і рідніше.»
Безумовно - ніхто не суперечить. Навіть скажемо так - це інша, позитивна сторона медалі усього що ми пережили, всих наших втрат - і територіальних, і людських. Але в той же час - напевно це єдиний момент позитиву.

---

16.Ясен
«Якесь особливе в тебе,шофере, почуття гумору.»
А ви не задумувалися над тим - навіщо взагалі була ця затія? А тому що у реакції людей на такий номер, відповідь не однозначна. Тому і було бажання це побачити. Як би із цим все було ясен пень, і такі номери сприймалися так стандартно як звичайне радіо - ніхто цієї хохми не затіював би. Але... є чимала частина людей, які сприймуть це і так, і інакше. Так що ж тоді - у половини людей особливе відчуття гумору? Та ні... все нормально із гумором у людей іншого боку. В тім то і справа, що і та і інша реакція, обидві абсолютно одинаково нормальні.....
13.Чудо Юдо
«Вовчок дурницю пише, але шофер ще більшу.»
..... і дурницю, насправді, пише той хто не розуміє цих само собою зрозумілих звичайних речей. Без обид.

----

Із першого моменту як я побачив це відео, мене озадачує ще дещо - у голові постійно вертиться, і не можу пригадати - де я ще бачив оту дівчину що співає? Отвічаю - її обличчя відоме не тільки цим відео. Десь я бачив її ще, і не раз. Її обличчя не нове, і не випадкове, це 100%.

Точно те саме стосується бабулі, що либиться та виглядає знизу під співачкою на титульній фоткі.
19. Ясен / 28 жовтня 2014, 07:25
18. шофер
« Та ні... все нормально із гумором у людей іншого боку. В тім то і справа, що і та і інша реакція, обидві абсолютно одинаково нормальні.....»

14. шофер
« вискочив би на першій же зупинці, і точно порвав би живота від сміху )»

Я дуже сумніваюсь,що знайдеться багато людей, в яких виконання гімну його держави(в автобусі,на стадіоні,в парламенті) ,не важливо де,викликає регіт з поривом живота.Тому й вважаю почуття гумору шофера особливим.
20. шофер / 28 жовтня 2014, 09:29
19.Ясен
«Тому й вважаю почуття гумору шофера особливим.»
Коли у людини є своє бачення і своя думка, у тому числі як і у тебе зараз - це нормально.

Ненормально коли на інакше мислячих реагують типу: МЕЕЕЕЕ - БЕЕЕЕЕ - ГУ-ГУ-ГУ - КІЛ ЧЕРЕЗ РОТА .... як це відбулося у більшості попередніх "каментів". Оце справді ненормально. І от уже тут справді виникає запитання - яке ваше оточення та вихованя? Ви у якому оточенні виросли? Ви переконані що є соціальними людьми - як мінімум?
21. Ясен / 28 жовтня 2014, 09:47
А де я говорив про ненормальність?Я не спеціаліст ,щоб робити такі клінічні висновки.Я говорив про особливе почуття гумору в шофера,а це значить відмінне значно від мого.
22. шофер / 28 жовтня 2014, 10:29
21.Ясен
«Я не спеціаліст ,щоб робити такі клінічні висновки»
Навіщо так далеко - ці міркування зовсім не клінічного рівня. Це звичайна щобуденність соціальних нормативів. Само собою зрозумілі речі, всим і кожному. В основному ))
23. Чудо Юдо / 5 серпня 2015, 10:45
Хтось сміявся із цього відео і називав це ненормальним?
Нате, ще з цього посмійтеся (видовище не для слабких нервами - у кадрі близько сотні напівоголених целюлітних та пузатих тіл): Посилання на www.youtube.com :)
24. Нью / 5 серпня 2015, 12:08
25. саша ставицький / 5 серпня 2015, 12:41
Шановні патріоти , співання гімну не продовжує життя українців.Ви самі бачите , що нам підкидають теми для обговорення , а в той час потихеньку знищують українців.Ви краще подивіться , як злидні поїдають населення України.І роблять це на жаль ті , хто кругом де треба і не треба співають гімн України і прививають патріотизм.
26. Гість / 5 серпня 2015, 13:09
23.Чудо Юдо
«у кадрі близько сотні напівоголених целюлітних та пузатих тіл»

А ти що без раші жити не можеш? Піди на пляж і подивися на українських стройняшок. Там свині похлеще, навіть післямайданна євродієта не допомогає.
27. Гість / 5 серпня 2015, 13:11
25.саша ставицький
«.Ви самі бачите , що нам підкидають теми для обговорення , а в той час потихеньку знищують українців.»

Нічого вони не бачать. Вони осліпли і оглухли. Вийди на вулицю і поспілкуйся.
28. Чудо Юдо / 5 серпня 2015, 14:56
26.Гість
«Піди на пляж і подивися на українських стройняшок.»

Розмова не про стройняшок, а про недоречне виконання державного гімну. Про стройняшок я так, до слова написав. А Ви, шановний, я бачу, відразу зерно від полови зуміли відділити :)


25.саша ставицький
«Шановні патріоти , співання гімну не продовжує життя українців»

В якомусь сенсі продовжує, але тільки тоді, коли це "співання" направлене дійсно на міцний розвиток держави взагалом. Америкосів уже пару сотень років напихують патріотизмом по самі гланди, то в масштабах держави вони стали таки вельми крутими. Те ж саме намагаються провернути і в Росії останні 2 десятки років.
У нас же патріотизм закінчувався на уроці рідної мови у школі, далі були лише ті, хто на ньому наживається. І молодь, у якої просто кров гаряча.
29. Гість / 5 серпня 2015, 17:20
28.Чудо Юдо
«Про стройняшок я так, до слова написав.»

Ну ото і я тоді так, до слова, написав. Щодо доречності виконання думаю, що усі з цим згідні. Але дурнів кругом вистачає. Тут цікаво б задатися словами самого Гімну. На що він у нас схожий? Як корабель назвеш він так і попливе. І це не жарти. Той, хто той Гімн дурням навязав, чи просто запропонував, дуже добре був обізнаний на містикокабалістичній символіці і доля України вже тоді була вирішена. На жаль, це до вас не доходить.
30. Гість / 5 серпня 2015, 17:24
28.Чудо Юдо
«В якомусь сенсі продовжує, »

Ти дійсно чудний. Тут вірю, тут не вірю. В одне ти віриш, а в те, що я вище написав, мабуть не віриш, а це все з одної "опери".
31. Гість / 5 серпня 2015, 22:35
Випадково знайшов цікавий тест для свідомих миздобулів. Цікаво, хто що здраве напише.
"ВОПРОС - Кто обстреливает Донбасс и
откуда ведётся огонь?
- По утверждению «свидомых»: обстрел ведут российские войска!
ВЫВОД - войска РФ обстреливают (ополченцев)
жителей Донецка. Значит, воюют на стороне украинских силовиков?!
Тогда с кем до этого воевала укро-армия???
Ну конечно же с Российской армией!!!
Тогда зачем ВС РФ обстреливают (ополченцев)
жителей Донецка?...По логике они должны
стрелять по украинской армии!
Продолжаем разрыв мозга.
Все украинские СМИ надрывают пупки, рассказывая о том, что ВС РФ воюют на стороне ополчения! Следовательно (раз Донецк находится под контролем ополчения), в Донецке присутствуют ВС РФ !!!
Но как мы уже знаем из укр.СМИ - Донецк обстреливают ВС РФ ВЫВОД: следовательно - ВС РФ , стоящие под Донецком, обстреливают ВС РФ, стоящие в Донецке!!!.... Зачем???...ГДЕ ЛОГИКА???
ПОДВОДИМ ИТОГ : НА УКРАИНЕ РОССИЙСКИЕ ВОЙСКА ВОЮЮТ С РОССИЙСКИМИ ВОЙСКАМИ.....
А УКРАИНСКАЯ АРМИЯ БЕЛАЯ И ПУШИСТАЯ СОБИРАЕТ РОМАШКИ В ПОЛЯХ ПОД ХАРЬКОВОМ?

ВОПРОС - РАГУЛИ Куевские, ВЫ ИДИОТЫ???
32. Гай Фокс / 6 серпня 2015, 00:03
31.Гість
«Цікаво, хто що здраве напише. »
Валєра, ну ти ж не Валєрон:)... Невже те, що ти відкопав, несе для тебе якесь смислове навантаження? Мені здається, що та "болванка" розрахована на інтелект дещо нижче твого. Може б ти сам свій коментар прибрав, доки Адмін спить, і не ганьбився? Або підписуйся вже тоді своїм прізвищем. А якщо не вистачає духу в самого, можу я допомогти.
33. саша ставицький / 6 серпня 2015, 09:06
Що ж ти за такий Фокс , що ти пропонуєш підписуватися комусь своїм прізвищем , а сам ФОКС.Тобі очевидно попадають обїдки з барського столу ?Візьми , та й підпишись своїм прізвищем і ми побачимо , який ти герой і пізнаєм , кому ти служиш .На мою думку ти Галушка.
34. Гість / 6 серпня 2015, 10:05
32.Гай Фокс
«Або підписуйся вже тоді своїм прізвищем. А якщо не вистачає духу в самого, можу я допомогти. »

Ти б спочатку написав те, що тобі точно відомо, тобто своє прізвище, а вже потім писав би про свої здогадки.
35. Гість / 6 серпня 2015, 10:06
34.саша ставицький
«Чому адмін не видаляє таких разоблачителей?»

А адміну самому цікаво знати і взагалі у кожного плута свої розрухунки. От нас він може повидаляти.
36. Петро / 6 серпня 2015, 10:21
31.Гість
«ВОПРОС - РАГУЛИ Куевские, ВЫ ИДИОТЫ???»

Ясно, що ідіоти. Якби українці не втратили розуму, то не було б такого в країні. Четверть віку на місці топчемось і все Путін винуватий. Ми хвора нація.
37. шофер / 6 серпня 2015, 10:42
37.Петро
«Ми хвора нація. »
Коли алкаш визнає що він хвора людина, 70% хвороби вже вилікувано.
38. Ясен / 6 серпня 2015, 12:23
39.шофер
«Ми не просто хвора нація.
Ми - недонація.
Ми непридатна нація.»

Це так,ви такі.
38.шофер
«Коли алкаш визнає що він хвора людина, 70% хвороби вже вилікувано.»

Отже ти небезнадійний!Та оті 30% тебе раз за разом повертають до бухні й обісцяних штанів.
37.Петро
«. Ми хвора нація.»
А цей точно невиліковний хрон.
33.саша ставицький
«Візьми , та й підпишись своїм прізвищем»

Моє прізвище складається лише з тих літер які в моєму псевдоніму.
39. Гість / 6 серпня 2015, 12:25
38.шофер
«Коли алкаш визнає що він хвора людина, 70% хвороби вже вилікувано.»

Ну так то ж один Петро вызнав, а 90 % вважають себе здоровими і здоровоглуздими миздобулами. Так що до вилікування нам ще ого-го як далеко.
40. шофер / 6 серпня 2015, 12:55
41.Гість
«а 90 % вважають себе здоровими і здоровоглуздими»
правильно
41. шофер / 6 серпня 2015, 12:57
40.Ясен
«Це так,ви такі.»
тобиш ви це не ми, а ми це не ви - ага? А шо ви тоді тут серед нас робите? А не сходити би вам в універсам?! Самим - без нас. А ми подивемося.
42. Гай Фокс / 6 серпня 2015, 13:10
34.саша ставицький
«Чому адмін не видаляє таких разоблачителей?»
33.саша ставицький
«На мою думку ти Галушка.»
:))))))))))))))))
43. Гай Фокс / 6 серпня 2015, 13:18
35.Гість
«Ти б спочатку написав те, що тобі точно відомо, тобто своє прізвище, а вже потім писав би про свої здогадки.»
Моє прізвище тобі, Валєра, нічого не скаже, повір мені. А здогадки щодо цього -- це у тебе. Яж можу абсолютно точно написати твоє прізвище. То як?
44. Гість / 6 серпня 2015, 14:22
45.Гай Фокс
«Моє прізвище тобі, Валєра, нічого не скаже»

Ну так може людям щось скаже
45.Гай Фокс
« А здогадки щодо цього -- це у тебе»

У мене взагалі ніяких здлгадок немає, бо я на такому не заморочуюсь. Це ж тобі все знати хочеться.
45.Гай Фокс
«Яж можу абсолютно точно написати твоє прізвище»

Абсолютно точно колись знали, що земля плоска. Так і в книжках писали.
45. гість / 6 серпня 2015, 14:37
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
46.Гість
«Абсолютно точно колись знали, що земля плоска. Так і в книжках писали.»

отож... будеш зайобувати кобешною піда.расньою, то прізвище твоє вспливе тут у коментах. задумайся... за тобою стежать...
46. Гість / 6 серпня 2015, 16:39
47.гість
«задумайся... за тобою стежать...»

Те що стежать, для мене не новина. І добре, що ти це тут визнаєш. Нехай буде про всяк випадок.
47. Чудо Юдо / 7 серпня 2015, 13:44
До якихось дурниць ви вже договорилися. Шантаж викладання особистих даних? Для чого? З надією, що хтось піде цій людині вживу морду наб’є? Так це ж дурниця...
Хоча окремі користувачі сайту тут уже на кримінальні справи понаписували :) Просто на них ніхто жалоб не пише, як мало було б бути у країні де дуже багато "законослухняних громадян".

Насправді вищеприведене мною відео про діджея-ідіота, який чомусь вирішив, що гімн Росії доречний серед скупчення відпочиваючих на пляжі. Ще б у туалеті ввімкнув.

39.шофер
«Ми не просто хвора нація.
Ми - недонація.
Ми непридатна нація.»

А оце уже схоже на якийсь "самонацизм".
Хоча хз хто ще Шофер за паспортом.
Шофер, якщо ти українець і так ненавидиш українців, то може сам себе спалиш на вогнищі? Як гадаєш, зміг би? А то ж винищувати треба представників недонацій! :)
48. Гість / 7 серпня 2015, 14:50
49.Чудо Юдо
«Шантаж викладання особистих даних? Для чого? »

Те стосується виключно "свідомих". Колись я сумнівався в тім, що писали про бандер і шухевичів, але зараз починаю вірити. Їм зараз волю дай - пів Кобеляк виріжуть.
49.Чудо Юдо
«Шофер, якщо ти українець і так ненавидиш українців,»

Я думаю він їм співчуває, як можна хворих ненавидіти. А те, що вони стали психічно хворими, то це факт. Якщо попадеться вам честний і небоязливий медик, то і він скаже таке саме.
49. шофер / 7 серпня 2015, 17:35
49.Чудо Юдо
«Хоча хз хто ще Шофер за паспортом.»
Хохол до мозга кісток, який сам тому не особо радіє.

49.Чудо Юдо
«Шофер, якщо ти українець і так ненавидиш українців...»
У написаному не слід вбачати бодай хоч якусь найменшу ненависть - звідки взятися ненависті до нещасного курчати, яке подихає бо його закльовують такі самі? Там виключно тверезе визнання того що написано.
А ще, як правильно зауважив Гість - там глибокий сум і жалоба за наш український недосорт. Це слід визнати всім. Що у нас є путящого - назови по суті? Совість є? Правда є? Прагнення цінувати ближнього є? Мозгів немає - це ускладнює ситуацію, але навіть і то не катастрофа. У нас людських якостей немає - в першу чергу.

Зато у нас не отнять пофігізму, бажання наєпать ближнього, нажитися за рахунок нього, опустити його у навоз шоб себе ощущать више, продати правду за гроші, заздрощів та злопам'ятності, алфавіт який починається із букви Я... ось вони - незамінні складові хахляцького щастя. У нас деградоване розташування цінностей! Ми недонація!

49.Чудо Юдо
«то може сам себе спалиш на вогнищі?»
Отут я тебе не поняв - що це було і к чему ти його ляпнув.

Змінено 07.08.2015, 17:58
50. Гість / 7 серпня 2015, 18:25
51.шофер
«Що у нас є путящого - назови по суті? Совість є? Правда є? Прагнення цінувати ближнього є? Мозгів немає - це ускладнює ситуацію, але навіть і то не катастрофа. У нас людських якостей немає - в першу чергу. »

Ну ти, блін, як Сенека. Молодець.
51. Гай Фокс / 7 серпня 2015, 19:31
49.Чудо Юдо
«Шантаж викладання особистих даних? Для чого? З надією, що хтось піде цій людині вживу морду наб’є?»

Ну, навіщо ж? З набитою мордою він себе тільки багатостраждальним Мессією буде ідентифікувати. Хоча, певний дискомфорт і відчуття кари, безперечно, мали б місце. Головною ціллю викриття цього троля місцевого штибу є запобігання його подальшої тут вовтузні. А можливо, навіть, для когось буде розчарування, адже цей "мухамед" сам не раз писав статті у "Ехо". І не тільки статті, і не тільки в газету...
52. саша ставицький / 7 серпня 2015, 21:51
53.Гай Фокс
«
Ну, навіщо ж? З набитою мордою він себе тільки багатостраждальним Мессією буде ідентифікувати»

А якщо цю морду битимуть не йому , а тобі?Адже народ ненавидить саме таких , як ти ., які в білих штанцях і темних окулярах сидять на плечах українців.Ви дочекаєтесь таки сміттєвої люстрації.А морду набити таки варто тобі.
53. Гай Фокс / 8 серпня 2015, 16:20
54.саша ставицький
«...як ти ., які в білих штанцях і темних окулярах сидять на плечах українців.»
Не знаю, який ти саша, тим більш ставицький, але мене ти, очевидно, прийняв не за того. Не знаю чому, проте допускаю, що в міру своєї зацикленості чи обмеженості. До влади я ніколи не мав і не маю абсолютно ніякого відношення. Хіба що, добросовісно підкоряюсь їй, як підприємець, сплачуючи в державу податки і дотримуючись законності.
54. саша ставицький / 8 серпня 2015, 18:17
МОЖЛИВО Я І ПОМИЛИВСЯ ,АЛЕ НЕ ЗОВСІМ ,у нас всі підприємці в основному на базарі ,бо другого в Кобеляках майже нема - одна перепродажа з високими націнками , а депутатський корпус міськради із базарників , яким усе по фігу , якби їх не трогали.Так ти і є наближеним до влади.
55. професор / 8 серпня 2015, 20:51
Не можу відкрити на робочому компі відео. Але - загалом, скажу, одне: якщо, наприклад, Ви в порядку експерименту заспіваєте гімн, у кобеляцькому чи санжарському автобусі, результат не буде відрізнятись від столиці. Тому, все ж шоферу, якщо він не має нічого особисто саме проти гімну України, бажано було б провести власний експеримент в автобусі. (якщо незручно, можна десь в іншому місті). відео бажано б викласти на цей самий сайт. порівняння все б довело.

Також додам: співанням гімнів і маханням прапорами стабільність в державі не з*явиться, ціни на газ не впадуть, і інші проблеми теж не вирішаться. Тому краще було б більше приділяти увагу цим питанням, а експерименти ставити ті, які більше цікавлять саме людей. нарпиклад, провести експеримент "виживання без додаткових надходженнь самотній людині без субсидії", яка, наприклад, сплатьила за судовим рішенням 50 і більше тис грн (та ще й в кредит)і права на субсидію ... не має!!!... Або щось подібне...
56. шофер / 8 серпня 2015, 21:37
57.професор
«нарпиклад, провести експеримент "виживання без додаткових надходженнь ..... без субсидії.....»
без інтернету... )) Без зомбоящика, без газетки.. От що цікаво - без чого тяжче було би прожити, наприклад 1-дин місяць? Без грошей, чи без інформації та спілкування? У якому випадку скорше поїхла би криша?

57.професор
«Тому, все ж шоферу .... бажано було б провести власний експеримент в автобусі. (якщо незручно, можна десь в іншому місті)»
Скільки я пив різного вина та горілки - ніколи не траплялося такої щоб після випивки я міг би на таке підти. Хіба що трави закурити... але я не курю. І до речі, ота дівчина шо запєла гімном України - немає жодної гарантії шо вона сама перед виходом на публіку не накурилася. Складно повірити шо нечто наподобія могла учудити твереза людина.
57. Чудо Юдо / 10 серпня 2015, 10:19
51.шофер
«Отут я тебе не поняв - що це було і к чему ти його ляпнув. »

У твоєму коментарі я побачив якісь дуже вже ж неприкриту ненависть до українців. тому і поцікавився чи сам ти українцем являєшся і чи ненавидиш ти себе настільки, як і інших представників свого народу.

Досить дивна позиція. Ну я ще розумію Адекватника (який чи то пішов від нас, чи то перестав собою підписуватися) - цей мріє про самостійно померший і непридатний до відновлення СРСР, а ти хоч чого?

Я чим далі дивлюся на те що утворилося у моїй країні, тим все більше розумію, що це процес нормальний. Хоча б тому, що такі процеси відбуваються по всьому світі і ще з часів Римської Імперії. Люди гинуть пачками за чиїсь амбіції і всім на це наплювати. Це у ХХ столітті у цивілізованому світі почали пропагувати цінність людського життя, а раніше взагалі воно нічого не коштувало. Та і зараз не варте нічого у певних ситуаціях.

Змінено 10.08.2015, 10:20
58. Адекватникк / 10 серпня 2015, 11:45
59.Чудо Юдо
«Ну я ще розумію Адекватника (який чи то пішов від нас, чи то перестав собою підписуватися) - цей мріє про самостійно померший і непридатний до відновлення СРСР»

Мені просто вже не хочеться сперечатися з обмеженими самовпевненими людьми, які не хочуть вчитися, але думають, що все знають. Я не мрію ні про який СРСР, з чого ти взяв? В одну річку двічі не входять. Але так склалося, що перемогти справжнього, а не видуманого ворога можна тільки разом. І тільки тому зараз утворено БРІКС до якого, якщо брати по населенню війшло більшість народу планети Земля. (Скажеш, що ти розумніший від китайців. Ну, ну.)Свідомі, як завжди пливут проти течії і по факту працюють на справжнього ворога людства. Точно так вони поступали йдучи на союз із Шведами, потім, після революції, з німцями і в 41-му знову з німцями. Вони не здатні навіть аналізувати історію. Вам в голову вмонтували за допомогою ЗМІ інвертор, який перекручує всі події навиворіт. І доки ви цього не зрозумієте, то так і будете товкти воду в ступі.
59. Адекватникк / 10 серпня 2015, 11:52
59.Чудо Юдо
«Я чим далі дивлюся на те що утворилося у моїй країні, тим все більше розумію, що це процес нормальний.»

І що тут такого нормального ти побачив?
59.Чудо Юдо
«процеси відбуваються по всьому світі і ще з часів Римської Імперії.»

Хтось із мудрих писав: "Империи разрушаются и строятся через манипулирование народами, которые надо завоевать". Важко таке збагнути?
59.Чудо Юдо
«Люди гинуть пачками за чиїсь амбіції і всім на це наплювати.»

А таки розумієш, що за чиїсь амбіції. Прогрес! А от, щодо наплювать, так то в першу чергу винити треба тих хто гине, це їм наплювать навіть на своє життя. І ти в числі них, тому що не здатен розібратися. А не здатен виключно тому, що не хочеш. І таких у нас 90 відсотків.
60. шофер / 10 серпня 2015, 13:33
59.Чудо Юдо
«У твоєму коментарі я побачив якісь дуже вже ж неприкриту ненависть до українців»
Вище я тобі уточнив свою позицію до нас українців - ти перепутав ненависть із огидою. Пробачте. Моральне право говорити таку відвертість знаходжу у собі від того що я сам українець, і залишусь ним на довічно.

59.Чудо Юдо
«Ну я ще розумію Адекватника ..... цей мріє про самостійно померший і непридатний до відновлення СРСР, а ти хоч чого?»
Тверезого усвідомлення кожним із нас - нашої жалюгідності, конченості, нездатності.

Коли орган опіки та піклування дає поради колишнім дружинам про те - як ефективніше розлучити дитину із колишнім чоловіком (вони добре володіють такими знаннями, на ті випадки коли рідний тато нарік чи алкаш, і мама приводе альтернативу). Щоб дитина не рюмсачила щодня - де тато, а мамі не доводилося цього терпіти, та боятися що коли маля виросте то стане їй суддею. Що це по твоєму? Відпоідь - це україна. І не десь, а буквально у тебе перед носом. Як тобі така жесть?! Слабо?!

І такі приклади я можу тобі наводити безкінечно, там ще будуть суди, земельні питання, і картина буде нічуть не кращою.

Змінено 10.08.2015, 13:37
61. шофер / 10 серпня 2015, 17:31
Чудо а ще я можу тобі повідати про те - як адвокати заробляють свої статки. На конультаціях та судових клопотаннях десятки американців не заробеш - ні ні ні. Там работає трошки інша система. Аналогічну систему можу просвітити тобі про нотаріусів. Щоб тобі не казалась дивною моя позиція. Просто я через все це пройшов. Хтось подається у запой через сварки із дружиною, хтось через втрату рідної людини, а я одного дня чуть не забухав від усвідомлення того - у якій страні я живу.
62. саша ставицький / 10 серпня 2015, 21:18
59.Чудо Юдо
«Досить дивна позиція. Ну я ще розумію Адекватника (який чи то пішов від нас, чи то перестав собою підписуватися) - цей мріє про самостійно померший і непридатний до відновлення СРСР, а ти хоч чого?
»

Ти хнаєш а я жалію за СССР , хоч і недовго жив у ньому.СССР і розтягли такі чуда .як ти.Тоді люди були людьми , спілкувалися між собою , не були бидлотою , як зараз.У всих була можливість вячитись , лікуватись , а головне бути людиною , не те що зараз , навіть читаючи ваші коментарі , становиться страшно , що ви втратили людську гідність.От пройшла революція гідності , про яку всі так кричать , і знову у владі негідники , для яких люди - бидло , з якого можна знущатись.
63. Чудо Юдо / 11 серпня 2015, 09:38
64.саша ставицький
«СССР і розтягли такі чуда .як ти.Тоді люди були людьми , спілкувалися між собою , не були бидлотою , як зараз.»

Ух ти! Тобто із розмов зі мною Ви вирішили, що я нелюд, не умію спілкуватися і бидлота?
Чи чому я раптом став кандидатом на причетність "розтягання" СРСР?
Раптом що - у мене є алібі, я до цього аж ніяк не причетний - мені тоді років було занадто мало. А от у Вас такого алібі, так мені здається, немає :)

63.шофер
« а я одного дня чуть не забухав від усвідомлення того - у якій страні я живу.»

Тут варіанти три: або тікати, або пристосовуватись, або намагатися щось змінити і ризикувати потрапити у списки "нелюдів" та "фашистів". Бо у кожного своє бачення на зміни: хто на Майдані із Беркутом махається, а хто з автоматами відділення міліції захоплює.
64. Адекватникк / 11 серпня 2015, 11:28
65.Чудо Юдо
«Бо у кожного своє бачення на зміни: хто на Майдані із Беркутом махається, а хто з автоматами відділення міліції захоплює.»

Тобі не чужда логіка. Ти намалював три варіанти виходу із ситації - це дійсно так, але так логічно було б зробити аналіз тих змін і прийти до висновку, що, як співав бард "что-то тут не так". Уже робили зміни в 91-му і всі поголовно сподівалися на райське життя. Виявилося - не райське. Потім кричали "геть Кучму". Кучма пішов, обрали супер патріоту Ющенка, якого самі ж на чергових виборах з тріском провалили. Потім почали кричати "геть зека" і таки зробили антиконституційний переворот (саме так це називається). І от тепер вже з жахом починають потроху розуміти, що знову щось не так. Зробили ще гірше ніж було. І до яких пір це буде продовжуватися? Не цікаво дізнатися? Скільки можна наступати на одні і ті самі граблі? У вас є хоч якась крапля самоповаги до себе?
65. гість / 11 серпня 2015, 11:49
66.Адекватникк
«. Зробили ще гірше ніж було. І до яких пір це буде продовжуватися? Не цікаво дізнатися?»



І ДО ЯКИХ ЖЕ ПІР ВЕСЬ ЦЕЙ ЖАХ буде-що ви самі про це думаєте
66. саша ставицький / 11 серпня 2015, 11:59
65.Чудо Юдо
«х ти! Тобто із розмов зі мною Ви вирішили, що я нелюд, не умію спілкуватися і бидлота?
Чи чому я раптом став кандидатом на причетність "розтягання" СРСР?
Раптом що - у мене є алібі, я до цього аж ніяк не причетний - мені тоді років було занадто мало. А от у Вас такого алібі, так мені здається, немає :)

63.шофер»

Ні , зовсім не так ,і не треба перекручувати.Я нікого бидлотою не називаю.Так називвають ворюги , які розграбували і ролзвалили велику державу.Ви до них не відноситесь , ви для них , як і всі , тільки от ви нічого не розуміючи рвете тельняшки , щорб догодити хазяям життя.Я чомусь впевнений , що для вас нічого не зміниться від вступу в ЄС , НАТО .Можливо вам за вашу преданість і кидають якусь кістку , але це тимчасово , тому дуже не обольщайтесь і не рвіть тільнягу.Ну а революція гідності принесла українцям злидні , хоч кругом кричать яке це щастя , але воно тільки для кучки негідників.Ті самі сімейні клани , кумовство і ін.За роки незалежності тільки в Кобеляцькому районі населення зменшилось більше , ніж на 30 тис , ЦЕ НЕ ГЕНОЦИД?
67. шофер / 11 серпня 2015, 14:45
65.Чудо Юдо
«Тут варіанти три: або тікати, або пристосовуватись, або намагатися щось змінити»
На даний час я зайняв другу позицію, ретельно пильнуючи за найменшою нагодою приєднатися до третьої.


зи: Не виключається і перша позиція - не зарікаюсь. На той випадок коли обставини виявляться сильнішими за мене, я добре пам'ятаю що є Росія та Білорусія.

Змінено 11.08.2015, 14:47
68. Адекватникк / 11 серпня 2015, 16:20
67.гість
«І ДО ЯКИХ ЖЕ ПІР ВЕСЬ ЦЕЙ ЖАХ буде-що ви самі про це думаєте»

Будувати прогнози – це справа невдячна. Конкретики вам вже ніхто не скаже, бо ніхто, навіть ті, хто цю кашу заварив, не знають на це питання точної відповіді. Однозначно можна сказати, що України у її радянських кордонах вже не буде. Пересічні ж про події на Донбасі судять із укрТВ і навіть сьогодні на базарі один молодик виступав за те, щоб Донбас розбомбити і вистріляти. Приблизна так думають більше половини кобелячан і більша половина тих, хто сидить у владних кабінетах. Поїдьте в Київ і там на Майдані і на Хрещактику біля мерії кличка почуєте із гучномовців пісню «Никогда мы не будем братьями». Крутять її не просто з мовчазної згоди влади якісь ентузіасти, а думаю по прямі вказівці влади, нехай хоч і київської а не центральної. Багато наших патріомиздобулів вважає, що це патріотично і направлено проти Росії. Але це направлено і проти народу Донбасу. Тобто сама влада дає установку на те, що Донбас і Галичина братами не будуть. Шансу склеїти країну вже не має. Країна поляризована і не сепаратистами а владою, як мінімум на Захід і Схід. Її і розділять, думаю процес цей розпочнуть після місцевих виборів. І тільки тоді можна буде вести мову про нові вибори. Багато аналітиків пророчили такий ісход вже давно. Як приклад подивіться відео Посилання на www.youtube.com
Ще в 2008 року наші події були озвучені, але ніхто мір для запобігання не прийняв. Можете подивитися всі лекції Петрова, аби самі могли щось прогнозувати. 99 % не дивлячись кажуть, що то фіг.ня. Ну хай буде й так, тільки тоді в чергове не кажіть, що вас не попереджали про те, що він розповідає. По суті не відповів? Бачу що ні, бо це не можливо.
69. Адекватникк / 11 серпня 2015, 16:22
Зараз не вирішується питання наведення порядку в країні, зараз йде тихий плановий геноцид і підготовка до поділу країни. Хочете вірте, хочете не вірте, але це так. Ніхто її не врятує. Як варіант реального порятунку, це «Комітет порятунку України» створений Азаровим. Але затурканий і задурений народ його не сприйме навіть в центральних регіонах не говорячи про Галичину. Україні могла б реально зберегти свою цілісність при дружніх стосунках з РФ, без походеньок у ЄС і НАТО. І при розумному керівництві це прийняла б і Галичина, але зараз вже пізно пити боржомі. Так воно заплановано і так сталося. Хто сказав, що розділили і роздеребанили Югославію, а Україну залишать цілою? Ціла і економічно сильна країна в ЄС не потрібна, це ясно усім, крім наших миздобулів. Тому її таки поділять. Не потрібна ціла Україну в першу чергу Німеччині як лідеру економіки ЄС. Навіщо конкуренти. Ціла і сильна країна була вигідна лише одній країні – Росії. Тому руками миздобулів і просто обманутих в силу їх обмеженості мрійників, була влаштована уся ця комедія під назвою революції, та ще й Гідності з переходом у громадянську війну. Таки так, хай вам лапшу не вішають. Якщо комусь дуже це не подобається, то тоді можна написати так: громадянську війну, яку з одного боку підтримує РФ допомагаючи російському і російськомовному населенню, а з другого США – нікому не допомагаючи, а вирішуючи свої стратегічні і економічні проблеми. ЄС сюди влазити не хоче, а тупо скриплячи зубами робить те, що їм наказують із-зі океану. Наша влада успішно ловить рибку у мутній водичці попутно розповідаючи лохам про агресію і про економічні складнощі. На випадок «третього варіанту», до якого вже придивляється шофер, для вас вже придумали «правий сектор». Вони зараз тільки й очікують під патріолозунгами того часу коли ви визрієте. І тоді то вже буде ваше останнє самостійне рішення. Вашими руками Україну таки виріжуть до кінця, як і передбачається глобальними планами, залишивши мільйонів з десять рабів.
70. професор / 13 серпня 2015, 09:04
Посилання на news.finance.ua

....«Згідно з розрахунками МВФ, до Майдану в Україні зарплати росли занадто швидко і невиправдано, і тому в найближче десятиліття істотного зростання не очікується, – розповідає експерт. – Навіть у 2023-му середня зарплата українця прогнозується на 20% нижче, ніж була в 2013-му. Якщо два роки тому ви отримували 450 доларів, то вийдете на цей рівень не раніше 2025-2028-го»...

71. Адекватникк / 13 серпня 2015, 09:10
72.професор
«до Майдану в Україні зарплати росли занадто швидко і невиправдано, і тому в найближче десятиліття істотного зростання не очікується, – розповідає експерт.»

Тіпа, "попереднікі віноваті". А ваще, то большовики винуваті. А може і винуваті, що таких уб.людків у свій час не репресували до 12 коліна.
72. Чудо Юдо / 13 серпня 2015, 09:51
72.професор
«розповідає експерт»

Цей Олександр Охріменко із розряду Адекватників, який кричить "все пропало" по поводу і без поводу. Блог його почитайте- набиває популярність на недовольних у економічному спаді людях. І занадто багато приділяє часу своєму пі-ару в інтернеті - видно реальних клієнтів малувато.
Хоча при цьому рекомендує класти гроші на депозит в державний банк. Отже можливості дефолту він все ж таки відкидає.

Ну і дам у підтвердження цифри:
Посилання на index.minfin.com.ua
Посилання на index.minfin.com.ua
Посилання на index.minfin.com.ua

Ви тут наблюдаєте "занадто швидкий і невирпавданий" ріст зарплат в 2013 році? Я особисто ні. Дядя зробив нажим на падінні гривні і піариться по повній. Чи це перше одночасне падіння гривні? Ні, далеко не перше. Настільки крупне - вперше, але з тим стрімким розбазарюванням золотовалютних запасів України за часів Януковича такий обвал рано чи пізно стався б.

Чуйте і далі те, що хочеться почути
73. саша ставицький / 13 серпня 2015, 10:07
72.професор
«Якщо два роки тому ви отримували 450 доларів, то вийдете на цей рівень не раніше 2025-2028-го»...»

І скільки людей в Кобеляках два роки тому отримували таку платню-450$ &
74. Адекватникк / 13 серпня 2015, 13:01
74.Чудо Юдо
«Чуйте і далі те, що хочеться почути»

Це ти про себе написав. Молодець. Янукович все розбазарив. Які ж ви усі тут дебли, за виключенням одиниць.
Гройсман закликав Порошенко і Яценюка визнати себе євреями, які будують Хозарію
Вранці 1 квітня голова Верховної Ради Володимир Гройсман на зустрічі з релігійними діячами України закликав керівників держави офіційно визнати свою приналежність до єврейської нації.
"Ми не повинні принижувати себе тим, що називаємо себе українцями!" - емоційно пояснив Гройсман. "Всім і так зрозуміло, що ми є нащадками пророків Ізраїля, це є наше коріння. В Україні усі вищі державні посади, політичні партії, великий бізнес і фінансові установи зараз належать євреям, бо євреї розумні та працелюбні, і саме це підтверджує богообраність і виключність становища євреїв в Україні. Президент Порошенко, прем’єр Яценюк, голова РНБО Турчинов - євреї, і вони повинні цим пишатись. Українські холопці теж повинні визнати керуючу роль єврейської нації при розбудові держави", - зазначив голова ВРУ.
Гройсман буде наполягати на внесенні змін до Конституції України, при яких відбудеться федералізація держави і розподіл регіонів між єврейськими громадами, а також буде офіційно визнане право лише євреїв займати керівні посади вищого і середнього рівня, при чому всі повинні розуміти, що Україна фактично є Новою Хозарією. На думку голови ВРУ церковні діячи мають пояснювати на прикладі Біблії, що єврейський народ є богообраним і лише євреї зможуть врятувати Україну від повномасштабної війни з Росією, заключивши військовий договір з Ізраїлем.
Він також зазначив, що під час АТО ніхто не має права критикувати керівництво держави, бо це можуть робити лише агенти Путіна.
75. Адекватникк / 13 серпня 2015, 13:02
"Усі провокатори, всі хто критикують владу, будуть жорстоко покарані, і навіть не мрійте про новий Майдан. Бо Петро Порошенко дуже добре знає, як боротися з кольоровими революціями!" - пригрозив Гройсман і порадив українцям спокійно прийняти той факт, що вони повинні бути холопами євреїв.
Микола Крамольник Посилання на newspravda.com
Це подано як першоквітневий жарт, але це не жарт.
76. Чудо Юдо / 13 серпня 2015, 13:13
77.Адекватникк
«Це подано як першоквітневий жарт, але це не жарт.»

Уууу... стадія - остання, форма - дуже запущена :)
77. Адекватникк / 13 серпня 2015, 15:39
78.Чудо Юдо
«Уууу.»

Нічим крити, так ти мичати почав?
78. Чудо Юдо / 13 серпня 2015, 18:08
79.Адекватникк
«Нічим крити, так ти мичати почав?»

Я не умію таке крити. Я не психіатр
79. Адекватникк / 13 серпня 2015, 18:57
80.Чудо Юдо
«Я не умію таке крити. Я не психіатр»

Та інформація не мною придумана, то цитата і там є ссилка. Так що претензії до автора. Ви усіх нормальних людей вважаєте ненормальними, а як є насправді, то питання. Може бути все навпаки.
80. професор / 14 серпня 2015, 09:51
Я не знаю, хто такий Охріменко, але знаю, хто такий МВФ. На їх сайті - оптимістичний сценарій: 2014 -9,5%, 2015 -12,5% падіння ВВП. 2016 +1%, 2017% +2%, 2018-19 +3%, 2020-23 +2%. По оптимістичному сценарію на 2023 маємо мінус5% в порівнянні з 2013. Рівень безробіття зріс, радянські принципи зарплат і пільг багато в чому лишаються... Вони звісно, будуть змінені - але в бік вигоди заможношої частини населення. Тому -"всепропало" тут ні до чого. Дуже реальний підхід - і це оптимістичний сценарій з урахуванням припинення війни на Донбасі.
81. Адекватникк / 14 серпня 2015, 12:34
82.професор
«Я не знаю, хто такий Охріменко, але знаю, хто такий МВФ. На їх сайті - оптимістичний сценарій:»

А чого б тобі МВФ писав песимістичний сценарій. У багатьох лікарів і летальний ісход є оптимістичним. Ящо жабу вкинути у каструлю і поставити на вогонь, то вона таки там поступово звариться. А якщо жабу вкинути у кипячу воду, то вона намагатиметься відтіля вистрибнути і якщо повезе, то вистрибне. Так от яби радянську людину вкинули у сьогодення, то вона б з нього хутко втекла. А якщо українців у наше сьогодення опускали повільно, то вони його ще й хвалять.
82. Адекватникк / 14 серпня 2015, 12:40
82.професор
«але знаю, хто такий МВФ. На їх сайті - оптимістичний сценарій:»

Ось тобі цитата із колишнього директора МФВ, якого жиди прибрали прибумавши легенду про покоївку, яку він того, типу трахнув мимо її волі.
«- Никто в Европе не хочет умирать за Украину, даже денег вам давать не хотят,…. Те санкции, которые ввели против России европейский страны и на которые так рассчитывает официальный Киев, не сыграют существенную роль и не изменят политику Москвы.
- Для того, чтобы что-то просить, надо что-то давать! Вы кроме злобы и ненависти ничего не дали. Вы предали Россию, которая вас создала и кормила с ложечки. Весь мир это знает! Запомните! Предателей нигде не любят. Ими только пользуются.» (французский экономист и политик, Доминик Стросс – Кан, бывший глава МВФ.
83. професор / 14 серпня 2015, 18:35
Зате в піку МВФ з’явилось... порівняння з 2008 роком, де наш ВВП був істотно нижчим. Так от, вже в 2018 році наш ВВП "майже досягне рівня грудня 2008"!!! Хто пам’ятає, яка в нього зарплата була (в у.о) в 2008 у грудні? Чекайте в 2018!!
84. шофер / 15 серпня 2015, 22:25
83.Адекватникк
«Ящо жабу вкинути у каструлю і поставити на вогонь, то вона таки там поступово звариться. А якщо жабу вкинути у кипячу воду, то вона намагатиметься відтіля вистрибнути і якщо повезе, то вистрибне. Так от яби радянську людину»



84.Адекватникк
« Вы предали Россию, которая вас создала и кормила с ложечки. Весь мир это знает! Запомните! Предателей нигде не любят. Ими только пользуются.»


підпишусь під словами обох цитат
85. Читаач / 16 серпня 2015, 10:58
От записалися! Тема-то була про дівчину, що заспівала гімн, а в коментарях переважно власний маразм.
Нічого людям робити, чи ніде в іншому місці самовиразитися?
P.S.: Ще не вмерла Україна.......................
86. турист / 16 серпня 2015, 11:36
87.Читаач
«: Ще не вмерла Україна.»

Але дякуюючи нашій владі вже як мінімум вона в реанімації.
87. Гість7 / 16 серпня 2015, 13:04
87.Читаач
«Тема-то була про дівчину, що заспівала гімн, а в коментарях переважно власний маразм»

Як ти все звужуєш. Дівчина і Гімн - це така обширна тема, що модна писати про буть що і будеш в темі. То тільки у вас все зводиться до "Ще не вмерла...", та "Слава..." Гімн, це ж символ держави, тому все, що стосується проблем держави буде в тему. Слабо у вас з логікою. До речі, із слів "Ще не вмерла..." майже однозначно витікає, що таки вмре. Якби не так, то автори б щось розумніше написали, обмовку б якусь зробили, ну наприклад, ще не вмерла і не вмре, а буде жити вічно". От був "Союз нерушимий...", а і його "завалили", я якщо "ще не вмерла...", то тут і до ворожки не ходи, вмре.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації