Вхід | Реєстрація

Мельника оставили под стражей ещё на 2 месяца

Суд удовлетворил ходатайство прокуратуры Полтавщины о продлении ареста директору кременчугской телекомпании «Визит», которого обвинили в заказе убийства мэра Олега Бабаева и судьи Александра Лободенко

Директору кременчугской телекомпании «Визит» Александру Мельнику, которого обвинили в заказе убийства мэра Кременчуга Олега Бабаева и судьи Автозаводского райсуда Александра Лободенко, продлили срок нахождения под стражей ещё на два месяца.

Как сообщает источник «Телеграфа», 1 ноября Октябрьский районный суд Полтавы удовлетворил соответствующее ходатайство областной прокуратуры.

Как ранее сообщал «ТелеграфЪ», Александр Мельник был задержан по подозрению в убийстве мэра Кременчуга. Позже дело об убийстве градоначальника объединили с делом об убийстве судьи Лободенко.

Прокурор Полтавщины Ян Стрелюк заявил СМИ, что дело будет передано в суд в ноябре.

 


Автор: Єгор СОЛОД, «Кременчугский ТелеграфЪ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 листопада 2014, 14:46 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації