Вхід | Реєстрація

Щеплення від «Свободи»

Послідовникам Шарікова присвячується…

Голова райдержадміністрації Іван Терновий так і не зважився взяти на себе відповідальність за повалення пам’ятників Леніну у Світлогірському та Мартинівці. Натомість, на прямі запитання щодо своєї участі в цих подіях, він відповів: «Дивіться телебачення».

І ось через кілька днів стало відомо, що Іван Костянтинович мав на увазі. У мережі Інтернет справді з’явився репортаж із місця подій. Його продемонстрував німецький ресурс «Deutsche Welle». Диктор на німецькій мові розповідав, що в центральній та західній частинах України залишається багато пам’ятників Леніну. А націоналісти займаються їх знесенням. Під час демонстрації сюжету на екрані з’являються кілька тулубів молодих людей не обтяжених надлишком інтелекту. Один із цих тулубів дуже схожий на Івана Тернового, голову Кобеляцької РДА. Оскільки сам Іван Костянтинович у своїй присутності на місці події не зізнається, то ідентифікувати належність тулуба саме цій особі можна лише після проведення цілого ряду експертиз. Якої саме: судово-медичної, лінгвістичної чи психіатричної, — то краще фахівці знають.

А от інші учасники дійства назвати свої прізвища та партійну належність таки зважилися. І, судячи з усього, вони є членами політичної партії «Свобода», яка кілька місяців волею долі мала своїх представників у органах виконавчої влади Полтавської області. У тому числі — і в Кобеляцькому районі.

У принципі, уже можна підводити остаточні підсумки «роботи» «свободівців» на керівних посадах. Слово «робота» взята в лапки невипадково. Також невипадково вжитий вираз «остаточні підсумки». Адже протягом кількох днів, найдовше — тижнів, представників цієї політсили в органах владивже не буде. Один, Віктор Бугайчук, уже відправлений із речами на вихід. Інші очікують своєї черги. І, не маючи чим зайнятись, розважаються нічними набігами на села.

Отже, що «напрацював» представник «Свободи» у Кобеляцькому районі? При ньому були створені додаткові робочі місця? Ні. Залучені інвестиції? Ні. Де обіцяне захисне спорядження для бронетранспортерів? Немає. Збільшились податкові надходження до районного бюджету? Ні. А що ж зроблено? Під прикриттям ночі зруйновані кілька пам’ятників.

Оті тулуби, які зносили пам’ятники у Світлогірському та Мартинівці, напевно, не усвідомлюють, що своїми діями знищують не лише зображення Леніна. Вони плюндрують засади місцевого самоврядування та правосвідомість законослухняних громадян. Які сесії, які протоколи, яка процедура, яке врахування думки громади? Та начхати їм на все це, коли є можливість знятися в німецькому кіно. Їм цього не зрозуміти. Адже, щоб розуміти, потрібно в голову не лише їсти та пити. Воно б ще й законодавство почитати та подумати про наслідки своїх дій. Але тулубам — не до цього.

І на закінчення — про хороше. Вільховатська молодь, яка не дала зайдам знести пам’ятник у їх селі, якраз і продемонструвала, що є думаючою і законослухняною частиною суспільства. Хочете демонтувати пам’ятник, то робіть це за процедурою і вдень. І одразу поставте пам’ятник Шевченку. У іншому разі — ідіть геть.

Ще один плюс. Суспільство побачило «ефективність» діяльності націоналістів. І дуже сподіваюся, що отримало щеплення, а з ним — і імунітет від усяких радикалів. Ну, а нащадкам Шарікова потрібно терміново перечитати «Собаче серце». Або хоча б фільм подивитися. Звернувши увагу на те, чим усе закінчилося.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 листопада 2014, 08:55 | Полтавщина | Політика


1. шофер / 21 листопада 2014, 11:15
Одне тільки упущено - всі деінсталятори леніна, діють не від власної ініціативи, і не від власної одержимості ідеєю. Слід розуміти що справжня їхня мотивація проплачена грішми. З чийого гаманця? Вгадайте з першого разу.
2. темна жінка / 21 листопада 2014, 13:27
А чого тільки про Свободу, що другі партії кращі, чи інші голови РДА щось більше зробили для району, навпаки Терновий за час свого перебування не вкрав і 0,0001% того, що його "попєрєдніки".
3. правдолюб / 21 листопада 2014, 13:36
А я хочу запитати у автора, який у свій час "співав" оди "Батьківщині"...Де наслідки тих "солодких" співанок? Чи "Свободівці" "рилом" не підійшли комусь із місцевих "князьків", а ви, як "вірний друг" того "князька" "обгавкуєте" "інакомислячих"?..Колись я був про вас, як про журналіста, хорошої думки, чого, на жаль, не можу сказати останні років сім... Вибачте вже за мою "прямоту"!
4. Ваганич Дурахманич / 21 листопада 2014, 14:15
Автор статті дещо пізно прозрів. Український народ вже дав належну оцінку партії "Свобода" на позачергових парламенських виборах. То ж залишається цим гавнопатріотам- свободівцям лише тявкати в із під воротні, та ото хіба ще й займатися улюбленої забавою -розкатувати у турне по селам на маршрутках, та по ночам ламати списи донкіхотів об памятники Ілічу. Цікаво яке шоу завтра підсунуть їм злі генії революцій?
5. traktorist / 21 листопада 2014, 14:47
5.темна жінка
«А чого тільки про Свободу, що другі партії кращі, чи інші голови РДА щось більше зробили для району, навпаки Терновий за час свого перебування не вкрав і 0,0001% того, що його "попєрєдніки".»

Та Ванюша б і радий шось стирити,та як сказав один кіногерой-"все уже украдено до нас".Як кажуть пізно вср.ались.
6. правдолюб / 21 листопада 2014, 14:52
Дуже шкода, що "Свобода" не пройшла в парламент!Якби знав, що не пройде, то краще б віддав свій голос їм, а так - підтримав "Самопоміч"!Натомість такі "клоуни", як Ляшко і регіонали пролізли туди.Хто ж такий"розумний" за них голосував??? Краще б підтримали "свободівців"! Люди, коли навчитеся думати??? Ото й маємо таке в країні, що самі поводимося, як бидло...
7. New York / 21 листопада 2014, 17:42
Миколайович, як завжди, стабільно адекватний.
8. правдолюб / 21 листопада 2014, 21:55
Партія Ляшка окрім як говорити-ще нічого не зробила! А говорять "густо" й те, що хочеться чути лекторату сьогодні, а завтра буде інша "демагогія" в угоду пустим вухам! Одним словом , мотузчяні ляльки! За "Свободу" в районі нічого сказати не можу-якісь "потуги" були, але чи не туди, чи не там... В результаті-нуль!А от в Раді -дякуючи їм, деякі "плаваючі" в своїх поглядах депутати все ж щось робили й добре! Згадайте втечу Янека, то якби не Рада, то Путін міг сьогодні бути під Києвом!
9. правдолюб / 21 листопада 2014, 22:08
Для Анатолія!
Шановний, дописуваче! Ви пишети, що сьогоднішні деякі події схожі на поведінку НКВД в свій час? Оце і є шлях зміни! Мабуть, іншого немає! Як ви собі уявляєте безболісне падіння Леніна,коли, ніби-то, більшістю прийметься відповідне рішення і на визначений денний час "приковиляє" хоча б одна бабуся з категорії:"Ленін вічно живий" й кричатиме й проклинатиме, бо вона свято вірить в світлі переконання марксисько-ленінських теорій?.. Можливо є інший шлях, але й він для когось видасться болючим...То де ж вихід? Від демократії на словах й до демократії на ділі у нашій свідомості ще прірва...
10. Анатолій / 21 листопада 2014, 22:49
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
16.правдолюб
«Для Анатолія!
Шановний, дописуваче! Ви пишети, що сьогоднішні деякі події схожі на поведінку НКВД в свій час? Оце і є шлях зміни! Мабуть, іншого немає! Як ви собі уявляєте безболісне падіння Леніна,коли, ніби-то, більшістю прийметься відповідне рішення і на визначений денний час "приковиляє" хоча б одна бабуся з категорії:"Ленін вічно живий" й кричатиме й проклинатиме, бо вона свято вірить в світлі переконання марксисько-ленінських теорій?.. Можливо є інший шлях, але й він для когось видасться болючим...То де ж вихід? Від демократії на словах й до демократії на ділі у нашій свідомості ще прірва... »


А нічого нового вигадувати і не треба. Демократія на ділі - це вирішення питань місцевої громади на сесіях обраних цією ж громадою депутатів, у крайніх і дійсно важливих випадках - через референдум, більшістю голосів. От і все. Вирішили депутати так - значить, так. Прийде термін - виберемо нових, можливо, ці вирішать по іншому. Більшість громади проголосувала - меншість змиряється з вибором. Оце і є демократія на ділі. А те, що пропонуєте ви - шлях не до змін, а до свавілля, терору, розколу суспільства, крові і війни. А ті, то закликає до війни ради економічних благ чи міфічних свобод - або, вибачте, повні дебіли, які просто не увляють собі, що таке війна, або люди з дитячим мозком, які думають, що війна - це щось типу комп’ютерних стрілялок, або гниди, які точно знають, що їхні діти воювати не будуть, а самі мають у ій війні власні інтереси. Такого шляху до змін, як пропонуєте ви, я ні для себе, ні для своїх дітей і внуків не хочу.
11. правдолюб / 22 листопада 2014, 10:11
Для Анатолія!
Ви вірите в демократичні вибори на фоні нашої корупції, що лише процвітає?..А депутати (навіть місцеві)сьогодні обрані не громадою, а грішми і блатом, то і рішення їх будуть лише з власними інтересами...
12. Спостережливий / 24 листопада 2014, 01:29
А ти сво*та, Філоненко. Нічого, ти будеш перший, кого чекатиме пе*ля.
13. Андрій / 24 листопада 2014, 01:32
Пане Філоненко, я б вам щиро набив ліцо за обгиджування націоналістів. Повірте, вони ще прийдуть до влади, і отримають усю її повноту. І такі як ви хамелеони та регіоналівські щурі будуть тікати із України разом зі своїми друзями-ригами та олігархами.
14. Віталій / 24 листопада 2014, 01:35
Дарма ви так, авторе, ой дарма. Ці хлопці ще повернуться і наведуть лад у державі, і очистять її від такої неч...исті як ви та подібні вам.
15. Віталій Токовий / 24 листопада 2014, 02:01
Гадаю, що курс на "лагідну українізацію" для таких як ви, пане Філоненко - це річ марна. І не дарма я виступав за те, щоб усіх зрадників, усіх корупціонерів і тому подібних гнати сра*ною мітлою незважаючи на закони, інструкції і тому подібне. На жаль мене не послухали, а обрали лагідну українізацію, навіть незважаючи на війну. Ну що ж, похмілля для ліберастів, вишиватників та просто обдурених людей буде важким. Але одне скажу точно - в майбутньому суспільство отримає щеплення від таких журналістів як ви, та в принципі воно його вже отримало. І будьте певні: якщо зараз керували свободівці, які ще застали совок, то моє покоління та наступні покоління націоналістів, котрі практично не отримали поки що влади зважаючи на свою молодість, не буди чухати одне місце, а робитиме жорсткі реформи та люстрацію. на всіх рівнях. Отоді ви й розкажете про щеплення. Щеплення бувають від сказу, від ліберально-ригівського сказу, ще від московського шовінізму, і від псевдожурналістики. Це вам для роздумів, бо майбутнє наступає в найбільш неочікуваний момент часу...
16. Ясен / 24 листопада 2014, 07:36
Віталію,ще пів року я був впевнений що Ви і вам подібні молоді енергійні ідейні хлопці збудують нову сучасну Україну.Зараз чесно,сумніваюсь.Так,так робити це треба через жорсткі реформи.Але потрібно розуміти різницю між лабораторними дослідами і справжніми реформами.Поки що ми мали справу виключно з дослідами.Свободівцям дали можливість розпочати реформування,призначили на керівні посади й хлопців майже Вашого віку,того ж Паршевлюка.Ну і що?Вибачте ,вийшов пшик.Доречі,вважаєте ,що справжні реформісти вночі,як злодії руйнують кам"яних Ленінів?Чи може "реформісти" захищають Україну в АТО?Так ні,всі активісти-реформісти,Новосанжарські наприклад,безтурботно тиняються селищем.А воюють зовсім інші,прості хлопці.Віталію,а яку позицію ви зайняв?Ви ж зник на пів року з політичного життя селища.Що Ви вичікуєте?Повірте реформи робити з засади не вийде.Та і за результати відповідати треба .То ж припиніть свої,зовсім не лячні погорози,а дійте розумно,зважливо,але впевнено.
17. Читач / 24 листопада 2014, 07:38
Ого! У "свободівців" правило не тільки пам*ятники вночі валяти, а й крокодилячі сльози лити, мріяти про повернення у владу. Громада зробила свій вибір, а ви ще не зрозуміли, що місце на смітнику історіі разом з комуністами і регіонами-ви нічим не кращі! Філоненку хіба солі на хвоста насипете-розправи залиште для себе.
18. правдолюб / 24 листопада 2014, 08:40
Доки до влади не прийдуть духовно багаті й професійно підковані націоналісти доведеться "скніти" під владою жидів!
19. професор / 24 листопада 2014, 13:08
Чому ми бідні?
Бо дурні.
а чому дурні?
Бо бідні.

Ці слова належать Леоніду Макаровичу Кравчуку. який зажив собі слави у партнерів як "хитрий лис". І вони , очевидно - відповідають сьогодні дійсності. До ВР пройшло немало людей, які бажають зростати політично, та разом з цим переважно захищати середній та великий бізнес. Разом з цим більшість українців вибрала для себе поступове погіршення власних соціальних статусів. Фактично виглядало так:
Ми молодці, ми багато робимо, якщо ми будемо робити інакше і не потурбуємось про виживання відносно багатих людей, то всі не дуже багаті люди взагалі пощезнуть!
чомусь ці слова були сприйняті на віру на Ура...
20. Співчуваючий / 24 листопада 2014, 17:22
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Випадково зайшов на сайт і статтю прочитав з коментами...Страшно.А я також за Свободу голосував..А оце як почитав коменти Андріів Віталіів спостережливих то стало страшно...Петлями лякають...Скажу таке хлопаки-слабаки на себе гляньте.Просрали ви все на місцях отут.Хварбуйтеся.Ваш час пролетів...Хоча національна ідея житиме але нажаль такі козли іі паплюжать..Недаром кажуть-Свобода-проект ПТН.отж хлопці пнх.....
21. Тамара Павлівна / 24 листопада 2014, 19:30
Чула від хлопців з райвоєнкомату, шо Токовий Віталій переховувався від служби в армії. Ото вам такі крикуни-защитники. Хтось ше вірить у патріотизм Свободи? Вони - на мітинги з мегафонами, а ми, тобто хто дурніший - в зону АТО! А шо значить "незважаючи на закони, інструкції і тому подібне"? Це ж махновщина! Заклик до беззаконня! До чого ми тоді котимось? І шо нас жде з такими будівнирчими держави? Добре, шо розумні люди не пустили Свободу в парламент...
22. Анатолій / 24 листопада 2014, 20:17
18.правдолюб
«Ви вірите в демократичні вибори на фоні нашої корупції, що лише процвітає?..А депутати (навіть місцеві)сьогодні обрані не громадою, а грішми і блатом, то і рішення їх будуть лише з власними інтересами...»


То що? Вихід - половину розстріляти, іншу - залякати? У кого більше "бравих хлопців", готових рубати і пам’ятники, і людей - той і закони нам буде встановлювати? Такого майбутнього ви бажаєте для дітей? Вибачте - нам не по дорозі...
23. traktorist / 24 листопада 2014, 20:19
30.Тамара Павлівна
«Чула від хлопців з райвоєнкомату, шо Токовий Віталій переховувався від служби в армії»

І воно ще шось там вякає...Бридота.
24. правдолюб / 24 листопада 2014, 20:50
Для Анатолія!
Якщо сьогоднішніх чиновників вигнати, навіть, через одного, то повірте- буде легше на бюджет, а на нашому житті це ніяк не скажиться! Армія бюрократів-хапунів, тому мені їх не шкода, вони пристосуванці! А залякувати, особисто я, нікого не збираюся!
25. Тамара Павлівна / 25 листопада 2014, 12:14
Хочу, шоб усі знали: з тієї новосанжарської молодьожі, яка збиралася на віче, турляла памятник Леніну а сьогодні закликає до люстрації - жоден не пішов захищати Україну в АТО. Жоден! Паршевлюк, Супрун, Токовий, Трохимчук-Повітковський - всі досі тиняються селищем, розказуючи про патріотизм. А Токового дійсно воєнкомат розшукував, але він втік до Полтави, даже свою районну організацію Свободи покинув, тепер її возглавляє Роза Туманова. Оце й міркуйте тепер, хто є хто.
26. Ясен / 25 листопада 2014, 13:43
34.Тамара Павлівна
«возглавляє Роза Туманова»

Ну нарешті найдостойніша серед отстойніших вибилася у начальство, буде тепер командувати батальйоном клоунів-бомжаків та алкашів.
27. Ясен / 25 листопада 2014, 14:22
35.Ясен
«Ну нарешті найдостойніша серед отстойніших вибилася у начальство, буде тепер командувати батальйоном клоунів-бомжаків та алкашів»
Це точно я писав?Не пам"ятаю.
34.Тамара Павлівна
«! Паршевлюк, Супрун, Токовий, Трохимчук-Повітковський - всі досі тиняються селищем, розказуючи про патріотизм.»
Ну да,так і є.
Прошу інших дописувачів не підписуватись"Ясен",бо буду брати гроші за бренд.:)
28. Ясен / 25 листопада 2014, 14:57
І, якщо можна, добавте трішки гучності, гарна музичка грає.
29. Анатолій / 25 листопада 2014, 15:07
33.правдолюб
«Якщо сьогоднішніх чиновників вигнати, навіть, через одного, то повірте- буде легше на бюджет, а на нашому житті це ніяк не скажиться! Армія бюрократів-хапунів, тому мені їх не шкода, вони пристосуванці! А залякувати, особисто я, нікого не збираюся!»


Прямо-таки всі-всі? Ви один - святий бюджетник, а всі інші - хапуни і бюрократи? Хто буде вирішувати - кого лишити, кого "вигнати"? Знову ж таки - хто більшу "шоблу" до адміністрації приведе? А "вигонити" - як? Кулаками? Битами? Чи так - киш, киш... Іноді мені здається, що я розмовляю з підлітком років, десь так, 13-14-ти... Не бачу сенсу переливати з пустого у порожнє, дискусію вважаю вичерпаною. Добра і миру.
30. Ясен / 25 листопада 2014, 17:24
37.Ясен
«І, якщо можна, добавте трішки гучності, гарна музичка грає.»
Ну,що клон(клоун),гони лаве,ти ж використав мій нік.А взагалі писати під чужим псевдо прімітивізм недорозвинутих.Вираховуй.....:):)
31. Кобеляки / 25 листопада 2014, 17:55
38.Анатолій
«Прямо-таки всі-всі? Ви один - святий бюджетник, а всі інші - хапуни і бюрократи? Хто буде вирішувати - кого лишити, кого "вигнати"? Знову ж таки - хто більшу "шоблу" до адміністрації приведе? А "вигонити" - як? Кулаками? Битами? Чи так - киш, киш... Іноді мені здається, що я розмовляю з підлітком років, десь так, 13-14-ти... Не бачу сенсу переливати з пустого у порожнє, дискусію вважаю вичерпаною. Добра і миру.»


Згоден, Анатолію Миколайовичу. Тільки не варто так часто вступати в перепалку. Вони не хочуть,а головне - не зможуть Вас зрозуміти. Добра і миру нам всім!
32. правдолюб / 25 листопада 2014, 18:06
Для Анатолія!
(Вибачте, більше для вас особисто не писатиму)
Виганяти можна закритими очима і я вас переконую, що не помилитися, бо більш-менш совісні люди з "вовками" довго не витримують, або ж самі починають приміряти "вовчу шкіру" на себе. Не потрібно ніяких биток! Є закон про люстрацію! Нехай його лише виконують!
33. Ясен / 26 листопада 2014, 09:25
Зараз дуже слушний момент позбутися конкурентів і вибити собі крісло керівника. Все наскільки просто. Організовуєш шайку обділених розумом людей і гайда викидати з крісел керівників. Проплачені клоуни(так звані патріоти) в Нових Санжарах вже атакують головного лікаря Гирю та голову райради Супруна. P.S.Прошу інших не використовувати мій нік.
34. Калачик / 26 листопада 2014, 09:30
Хто того Супруна атакує, він сам є ватажком тих люстраторів. тільки з під тишка.
35. Калачик / 26 листопада 2014, 09:38
А сину Вісича за "люстрацію" Супрун обіцяє посаду економіста.
36. гостя / 26 листопада 2014, 11:40
Розі Тумановій треба запропонувати посаду міністра відділу культури у кінотеатрі, вона ж тоже люстраторка.
37. Ясен / 26 листопада 2014, 16:26
42.Ясен
« Проплачені клоуни(так звані патріоти) в Нових Санжарах вже атакують»

42.Ясен
« голову райради Супруна»

Немає слів .....Оте аморфне тіло хтось атакує.Пусте місце!Тьху!Це мій нік!А ти самозванце,справжній сцикун,бо видаєш себе за мене.Шановні коріфеї форуму,Микола Гузченко,Шофер,Чудо Юдо,Бувалий,Боб Роб,Нью Йорк і т. д.спасибі,що довгий час були моїми однодумцями і опонентами,але все колись закінчується.Ясен закінчився на цьому форумі!:(
38. Чудо Юдо / 26 листопада 2014, 20:38
Ясен, а зареєструватися ні? ЧИ ти також, як і Шофер, боїшся, що адміністрація спалить твою МАК-адресу?
Так я тебе заспокою - МАК-адреса твого компа (а точніше твоєї мережевої карти) не виходить далі ніж за твій модем :) Провайдеру приходить МАК-адреса уже твого модема. А від провайдера до сайту ще пунктів 5-10 і кожен раз відправляється МАК нового пристрою.
«Спалити» людину по інтернету можливо, але це така їбаторія, що ця людина має бути ну дуууже потрібною, щоб кілька днів морочити голову кільком провайдерам, сайтам і мережевим адмінам, передивлятися вагон логів серверів кількох міст (при чому далеко не всі із них будуть українцями). До того ж на це потрібно мати ще й відповідні повноваження - абикому таку інфу не нададуть
39. шофер / 26 листопада 2014, 21:40
47.Чудо Юдо
«Ясен, а зареєструватися ні? ЧИ ти також, як і Шофер, боїшся, що адміністрація спалить твою МАК-адресу?»
Прикольно - Чудо розкажи про цей момент детальніше? По перше тут уйма незареєстрованих, але твій "знак оклику" припав саме на мене.. По друге, шофер чудово розуміє оті нюанси що ти написав про адреси і т.д. А тому як би я боявся паліва збоку сіс-адміна цих сторінок, то взагалі тут не з*являвся би - погодься це як мінімум логічно. Ну а по третє, взагалі то я тут вже давно зареєстрований. Ну то ж поясни таку спостережливість за мною зі свого боку ))
40. ГістьСайту / 24 грудня 2014, 07:01
На офіційному веб-сайті Президента України у розділі «Офіційні документи» оприлюднено розпорядження глави держави про звільнення одразу більше шестидесяти голів районних державних адміністрацій в кількох областях. З-поміж них голови Шишацької, Чутівської, Чорнухинської, Семенівської, Кобеляцької та Зіньківської райдержадміністрацій Полтавської області.
Так, розпорядженням Президента України від 23.12.2014 р. №1330/2014-рп звільнено Тернового Івана Костянтиновича з посади голови Кобеляцької районної державної адміністрації Полтавської області.
Посилання на www.president.gov.ua
Іван Костянтинович був призначений на посаду голови Кобеляцької РДА у квітні цього року Головою Верховної Ради України – виконувачем обов’язків Президента України Олександром Турчиновим. Після позачергових виборів до Верховної Ради України у жовтні цього року, за результатами яких до парламенту не потрапила партія ВО «Свобода», члени цієї політичної сили заявили про складання із себе повноважень в органах державної виконавчої влади усіх рівнів. Тоді свободівець Іван Терновий так само заявив про те, що добровільно написав заяву про звільнення з посади голови райдержадміністрації. Проте тільки через майже два місяці він був звільнений з посади.
41. Гіс Хай / 24 грудня 2014, 07:38
54.ГістьСайту
«члени цієї політичної сили заявили про складання із себе повноважень в органах державної виконавчої влади усіх рівнів.»


А для чого ходили у владу? Повалять памятники і все? Найпростіше образитись і піти. Але якщо ж вони свідомі то треба було боротись. Тож і висновок про них такий - проплачені жидобандерівці.
42. народ1111 / 24 грудня 2014, 13:12
даже в комунальних правилах поведінки в громадських містах прописано- (приблизно так )---якщо ВАШ улюбленець песик накакає в парку...і т.д.--то хазяїн (хазяйка)-повинна мати при собі сміттєвий пакетик і прибрати... А НАШІ ВАНІКОЛІСАШІ-НАСРАЛИ В РАЙОНІ і що ...(були вони помічені і в других районах при дерибаненні мітингів та валяння пам1ятників)

P.S. Слава УКРАЇНІ--(НАРОДНІЙ-- НЕ НАЦІОЛІСТИЧНІЙ)!!!!!
43. Читач / 24 грудня 2014, 13:25
56.народ1111
«даже в комунальних правилах поведінки в громадських містах прописано- (приблизно так )---якщо ВАШ улюбленець песик»


В тих правилах ще прописано, що песиків потрібно водити в намордниках.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації