Вхід | Реєстрація

19-го січня, на Водохреща, вода має надзвичайні властивості

Так вважалося у народі з давніх-давен. Чому - намагалося дослідити багато вчених світу. Виявляється, ця стихія як ніяка інша може записувати інформацію. Що відбувається з водою на Водохреще - знає Юлія Лис.
Дослідженням надзвичайних властивостей води займалися вчені багатьох країн світу, однак особливого резонансу набули праці японського вченого Масаро Емото, який присвятив цьому 50 років свого життя, розповідає викладач кафедри педмайстерності та менеджменту Полтавського національного педагогічного університету Лариса Малаканова, яка сама давно цікавиться всім, що стосується води.
Лариса Малаканова, викладач кафедри пед. майстерності та менеджменту ПНПУ ім. В. Короленка:
- Масаро Емото з'ясував, що вода, яка взята 19-го числа, і це підтверджують дослідження медиків, має унікальні властивості - вона має такий же спектр випромінювання, як спектр здорового органу людини. Тому вже давно доведено, ця вода має унікальні властивості, і людина, яка набере воду в цей день, може користуватися нею кожного дня.
Вода має властивість зчитувати інформацію. Результат - на неї впливає слово та навіть думка, говорить Лариса Малаканова та показує нам фото молекул води, зняті після того, як на них подіяли люди з різними настроями. Тому й не дивно, що надзвичайні властивості, які вода має 19-го січня, підкріплюються та стають в кілька разів сильнішими після освячення її священиком.
Лариса Малаканова, викладач кафедри пед. майстерності та менеджменту ПНПУ ім. В. Короленка:
- Коли молиться людина свята, вона випромінює потужні потоки позитивної енергії, цю енергію зчитує вода. Коли з нею моляться люди не настільки віруючі, але вони повторюють ці слова, вони працюють в унісон.
Вода має властивість зчитувати інформацію навіть сама з себе, продовжує Лариса Малаканова. Тому й говорять, що досить кількох крапель святої води, аби вся вона в посудині стала святою. Раніше гадали, що вода може забруднюватися лише біологічно і хімічно. Тепер деякі вчені переконані: забруднюється вона ще й інформаційно. Для того, аби очистити воду від інформаційного забруднення, можна її заморозити. При цьому розриваються зв'язки між молекулами та втрачається пам'ять про минуле, стверджують науковці. Однак це– лише перший крок до відтворення «здорової» води. Другий - віталізація - повернення воді її цілющих природніх властивостей. У домашніх умовах це можна зробити, поклавши до посудини з водою зелену гілочку чи листя. А ще вода любить «слухати» класичну музику - особливо сприятливу структуру для здоров'я людини молекула води набуває після творів Вівальді та Чайковського, стверджують дослідники.

Автор: Юлія Лис, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2010, 13:08 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації