Вхід | Реєстрація

У Горбанівському інтернаті побували волонтери центру соціальних служб

Вони тут, аби у святковий день принести радісний настрій його підопічним. На підмогу взяли вихованців «Творчого центру Наталії Май». Як пройшов захід - у сюжеті наших журналістів.
У Горбанівському геріатричному інтернаті на Водохрещi - гості. Із Полтави приїхали з концертом та з солодкими подaрунками. Старенькі, яким дозволяє здоров'я, зібралися в актовій залі. А зі сцени юні таланти - вихованці «Творчого центру Наталії Май» - співають їм пісні про дитинство, про Україну, про неньку. Майже година концерту промайнула, як на одному диханні. Директор центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ольга Буднікова також привітала підопічних інтернату зі світлим святом.
Ольга Буднікова, директор центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:
- На їх долю випали тяжкі випробування - деякі пройшли війну, хтось відбудовував країну в мирний час. Нам дуже хотілося, щоб у цей день вони відчули турботу про себе від територіальної громади, від міської влади, від своїх дітей і онуків.
Ольга Буднікова говорить: маленькі і старенькі одинаково люблять солодощі, тож завітав центр соціальних служб до закладу не з порожніми руками. А спеціально влаштований концерт викликав у підопічних геріатричного будинку шквал емоцій.
Бліци:
- То прямо радість така, що нема що говорити. Такого концерту давно не було.
- Концертів стільки було, але кращого не було, як сьогодні.
Серед волонтерів центру соціальних служб, які цього дня завітали до геріатричного інтернату, - кілька новачків. Вони також залишилися схвильованими.
Бліци:
- Сьогодні перший день у мене, мені дуже сподобалось. Думаю, що буду й надалі цим займатися.
- Мені сподобалось допомагати людям, творити добро своїми руками, бачити ці усмішки на обличчях.
Найбільша нагорода, яку отримали працівники та волонтери Центру соціальних служб, - подяки та прохання приїздити ще, розповідає Ольга Буднікова. Тож співпраця, говорить вона, буде продовжуватися.

Автор: Юлія Лис, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2010, 13:21 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації