Вхід | Реєстрація

Вже чотири роки у Полтаві найпопулярніше дівоче ім'я - Анастасія

За інформацією Київського в місті Полтаві відділу реєстрації актів цивільного стану, в минулому році, в порівнянні з позаминулим 2008-м, значно збільшилась чисельність новонароджених дітей. Різниця між кількістю смертей та народжень теж скоротилася в півтора рази. А от найпопулярніше ім'я, яким називають дівчаток у Полтаві, ось вже 4 роки є незмінним.
2526 одружень проти 1141 розлучення у 2009 році. Такі цифри щодо нашого міста приводить начальник Київського в місті Полтаві відділу РАЦСу Олена Чаленко. Серед головних причин розірвання шлюбів пані Олена називає традиційну - не зійшлися характерами. З початку ж цього року розлучень вже на 4 більше, ніж одружень.
Цікавими є тенденції у виборі імен для своїх малюків, які обирають полтавські батьки. Вже чотири роки поспіль найпопулярнішим ім'ям, яким називають дівчаток, залишається Анастасія. Далі йдуть - Дарина, Софія і Ганна.
Олена Чаленко, начальник Київського відділу РАЦС м. Полтава:
- Серед хлопичків останнім часом популірне ім'я Михайло - дуже часто зустрічається. А також - Артем, Денис і Максим.
Нині популярними серед новонароджених стали і старовинні імена. Серед таких - Соломія, Дарій, Назар та Тимофій. Це ті імена, які раніше були не модними, говорить начальник Київського в місті Полтаві відділу РАЦСу Олена Чаленко. Рідко наразі серед дівчаток в нашому місті зустрічаються імена Милана та Стефанія. Хлопчиків не часто називають Арсенієм, Левом, Тимофієм чи Якимом. Серед незвичних імен пані Олена приводить Лану, Зоряну, Латріну, Нікітію та Златану.

Автор: В'ячеслав Джиган, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2010, 13:23 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації