Вхід | Реєстрація

19 січня у виконкомі обговорювали проекти регуляторних актів

19 січня у виконавчому комітеті Кременчуцької міської ради відбулося засідання робочої групи з питань реалізації Закону України "Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності", на якому було розглянуто чотири проекти регуляторних актів, а саме:
1. Проект рішення міської ради “Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2005 року „Про затвердження положень по місцевих податках і зборах ".
2. Проект рішення міської ради "Про затвердження Положення про порядок розгляду і схвалення інвестиційних проектів".
3. Проект рішення міської ради "Про затвердження Порядку відселення громадян юридичними і фізичними особами з ветхих будинків комунальної власності територіальної громади м. Кременчука".
4. Проект рішення міської ради "Про затвердження Правил благоустрою м. Кременчука".
Враховуючи складність питань, що підлягають врегулюванню, ці проекти розглядалися повторно. В ході засідання до кожного з них надійшли пропозиції від присутніх. Вони будуть додатково вивчатися відповідними службами. Багато уваги було приділено обговоренню проекту рішення міської ради "Про затвердження Правил благоустрою м. Кременчука". В ході якого були висловлені пропозиції щодо проблемних питань, які стосуються благоустрою міста, зокрема: про необхідність відновлення благоустрою територій, де проводилися ремонтні роботи підземних мереж, викидання сміття мешканцями поза межами облаштованих спеціально для цього майданчиків, засмічення навколишнього середовища, а також відповідальності за це.
Всі питання мають бути доопрацьовані розробниками до наступного засідання робочої групи, яке заплановано на другу декаду лютого.

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2010, 13:33 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації