Вхід | Реєстрація

Громадян приймають за графіком

Розпорядженням міського голови Андрія Матковського затверджено Порядки проведення особистого та виїзного прийомів громадян керівниками міської ради та виконавчого комітету. Прийом у міськвиконкомі проводиться щоденно, крім неділі та святкових днів за адресою вул. Жовтнева, 36, кімната 102 згідно із затвердженим графіком. Міський голова, секретар міської ради, перший заступник міського голови приймають за попереднім записом, який здійснюється щоденно в кімнаті 137, пільгові категорії можуть записатися й телефоном 2-59-10. Першочергово приймаються жінки, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня», інваліди Великої Вітчизняної війни, Герої Радянського Союзу, Герої Соціалістичної Праці, Герої України. Відповідальних чергових зобов’язано проводити особистий прийом громадян щосуботи з 9.00 до 12.00 в приміщенні міськвиконкомі, головам райвиконкомів рекомендовано це робити двічі на місяць.
Виїзний прийом проводиться відповідно до розроблених графіків у визначені дні за місцем їх роботи, проживання або у приміщеннях райвиконкомів, про що за 2-3 дні повідомляється у засобах масової інформації або іншим шляхом.
Розпорядження міського голови від 18 лютого 2009 року №55-р «Про затвердження Порядків про проведення особистого та виїзного прийомів громадян керівництвом міської ради та виконавчого комітету» визнано таким, що втратило чинність.
Більш детально про Правила прийому громадян та графіки можна буде довідатися в газетах «Полтавський вісник» та «Вечірня Полтава» і прочитати на сайті міської ради www. rada-poltava.gov.ua.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації