Вхід | Реєстрація

У Кременчуці міліція розшукує осіб, які скоїли розбійний напад на ювелірну крамницю

У Кременчуці міліція розшукує осіб, які скоїли розбійний напад на ювелірну крамницю

Повідомлення про подію надійшло на лінію «102» близько 17-ої години 20 хвилин.

В ювелірну крамницю по вулиці Гагаріна зайшли двоє невідомих осіб. На обличчях у нападників були маски з прорізами для очей. Невідомі розбили вітрину і заволоділи ювелірними виробами.

Один із нападників зробив декілька пострілів в стелю з пістолету схожого на травматичний. Після скоєного розбійники зникли з місця події на автомобілі «BMW» чорного кольору.

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група міліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій з проникненням до житла чи іншого приміщення). Санкція статті передбачає покарання від семи до дванадцяти років позбавлення волі.

Сума збитку встановлюється.

Правоохоронці Кременчука звертаються до свідків та очевидців даної події з проханням конфіденційно повідомити інформацію про обставини скоєного.

Власників відеореєстрраторів та водіїв, які проїжджали в районі Кременчуцького автовокзалу (вулиця Гагаріна, вулиця Першотравнева, вулиця Воровського) з 16-30 до 17-20 прохання надати інформацію про побачене, а також надати відео з реєстраторів для перегляду фахівцями.

Записи з відеореєстраторів можна також надіслати на електронну адресу: [email protected] або надати до чергових частини будь якого відділу міліції в Кременчуці чи до редакцій місцевих засобів масової інформації.


Автор: Прес-служба міліції Кременчука


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2015, 12:39 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації