Вхід | Реєстрація

Міліціонери Кременчуцького райвідділу затримали наркозбувача

Міліціонери Кременчуцького райвідділу затримали наркозбувача

Нещодавно до Кременчуцького райвідділу міліції надійшла інформація про те, що невідомий чоловік займається розповсюдженням наркотичних засобів на території села Садки. На повідомлення одразу зреагували оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Кременчуцького райвідділу міліції.

«Було проведено ряд оперативних заходів. Під час однієї з контрольних закупок був затриманий і сам чоловік. Ним виявився 19 – річний мешканець міста Кременчук. В нього було вилучено близько 15 г. речовини зеленого кольру рослинного походження в подрібненому стані.

Вилучені наркотичні засоби були направлені на дослідження в Науково – дослідний експертно – криміналістичний центр при УМВС Полтавщини. Експертиза показала, що вилученими наркотичними засобами являється наркотичний засіб – канабіс», - говорить начальник Кременчуцького районного відділу міліції Олександр Мартиш.

Слідчим відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб) Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.


Автор: Андрій Федорненко, Кременчуцький РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2015, 17:00 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації