Вхід | Реєстрація

Службове розслідування – справа заразна

Услід за рішенням міськвиконкому від 13 січня щодо рекомендації міському голові звільнити з посад начальника транспортного відділу та його заступника через численні порушення, виявлені в роботі, до міської влади надійшла пропозиція розглянути питання відповідності займаній посаді заступника начальника міського управління освіти Валерія Лободи.
Пропозицію на апаратній нараді 15 січня вніс в.о. головного сан­лікаря Кременчука Віктор Самойленко. За його словами, Валерій Лобода як начальник штабу з запобігання захворюваності на грип та ГРВІ у навчальних закладах не дотримується заходів, рекомендованих санстанцією.
Зокрема, 11 грудня СЕС винесла постанову про припинення навчання у школах, натомість міськуо підписало розпорядження про карантин лише 16 грудня, що сприяло зростанню захворюваності, – зазначає Віктор Самойленко. Крім того, 24 грудня, по завершенні карантину, учні ЗОШ № 26 були допущені до занять притому, що температура у класах становила близько 11º С. Реагуючи на ситуацію, санстанція знову розпустила дітей по домівках, а на Валерія Лободу було складено вже другий протокол «як на злісного порушника, котрий не дотримується заходів щодо запобігання захворюваності».
— Заступник начальника міськуо не погоджується з протоколами, каже, що не відповідає за порушення, тому я вношу на розгляд міськ­виконкому пропозицію про відповідність Валерія Лободи займаній посаді, – наголосив в. о. головного санлікаря.
За дорученням міського голови стосовно дій Валерія Лободи буде проведене службове розслідування. «Це серйозне звинувачення. Якщо заступник начальника міськуо не погоджується, то хтось має сказати, правий він чи неправий», – зауважив мер Микола Глухов.

Для подолання грипу потрібні гроші
135 тис. грн додатково з бюджету просить міськздороввідділ для лікування хворих на грип та ГРВІ у Кременчуці. За словами завідувача відділу В. Литвиненка, гроші потрібні для закупівлі кисню, рентген-плівки, деяких ліків та проведення лабораторних досліджень.

Кадрові перестановки
За результатами рішення міськвиконкому від 13 січня щодо порушень, допущених працівниками транспортного відділу міськ­виконкому, стало відомо, що:
– завідувач відділу транспорту та енергетики Володимир Кургаєв переведений до відділу економічного розвитку міськвиконкому на посаду спеціаліста першої категорії;
– відділ транспорту та енергетики очолив Юрій Войтенко, який до цього працював завідувачем відділу контролю за оперативною обстановкою в місті.
Відповідне розпорядження було підписане міським головою 20 січня. Посада заввідділу оперативного контролю поки що залишається вакантною.

Автор: Інна НІКОЛАЄНКО, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2010, 12:55 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації