Вхід | Реєстрація

Україна назвала кращих

Кременчуцький готель «Європейський» став фіналістом національного конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України». На урочистій церемонії нагородження в Києві представникам готелю було вручено диплом та медаль.
Не минуло й року, як після реконструкції у Кременчуці відкрився чотири­зірковий готель «Європейський», проте він вже встиг заявити про свій високий статус на всю Україну.
— У конкурсі «100 кращих товарів України» готель «Європейський» визнали одним із кращих. Я думаю, наш готель користується популярністю саме тому, що його дизайн та якість обслуговування дійсно відповідають європейському рівню. Співробітники готелю впевнені, що цією перемогою повинні завдячувати насамперед Тетяні Юріївні Матициній, яка стала ініціатором та натхненницею проекту. Завдяки її досвіду та цілеспрямованості готель «Європейський» з перших днів своєї роботи взяв високу планку і здобув свою першу перемогу. День відкриття готелю став пам’ятним в історії Кременчука, бо наші кухарі створили кулінарну карту України «Євро-2012», що увійшла до Книги рекордів України. Наразі «Європейський» обирають гості з України, СНД та зарубіжжя під час особистих подорожей, а також для ділових зустрічей, офіційних заходів, – розповідає генеральний директор готелю «Європейський» Галина Гладенька.
У готелі «Європейський» 61 номер, зокрема і 15 номерів «Люкс». У кожному з них є Інтернет, супутникове телебачення, міні-бар. Інтер’єр кімнат прикрашають авторські роботи українських художників, а іспанські меблі, виготовлені за спеціальним замовленням, створюють атмосферу тепла й комфорту. Також готельно-ресторанний комплекс «Європейський» пропонує своїм гостям відвідати оздоровчий комп­лекс та залу відпочинку. Вишуканий дизайн закладу приваблює сюди не лише гостей міста, а й кременчуцьких молодят, які все частіше обирають затишні номери готелю для першої шлюбної ночі.

Автор: Лариса ГОРИСЛАВЕЦЬ, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2010, 13:01 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації